Witam mam problem otóż kupiłem dzisiaj pilot universalny UCT-029 i nie wiem jak go zaprogramować bardzo proszę o szybką odpowiedz.Z góry bardzo dziękuje
.

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereegon42 wrote:to kolega czytał ??Jak znam piloty marki uct to jest to pilot dedykowany tylko do sprzętu firmy samsung z innym sprzętem raczej nie będzie działać
anula0701 wrote:Można ale kolego wróżek tu nie ma jak się che informacji to trzeba najpierw dać coś od siebie a jest to model tv jaki masz? To jest też wymóg regulaminu i 2 wymóg to nie podpinać się do innych tym bardziej starych tematów i 3 wymóg to pisać po polsku bez błędów z polskimi znakami, ja co wada komuś błędów nie wytykam bo sam je czasem robię ale kolega ma w opisie nauczyciel a to do czegoś zobowiązuje.Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy tym pilotem uniwersalnym uct-029 moge tylko przełaczac kanały? czy moge również ustawić menu w tv?
anula0701 wrote:Kolega kolega h jaworski po przez określenie dać coś od siebie miał pewno a myśli że aby otrzymać informację trzeba podać model sprzętu żeby było wiadomo o jaki sprzęt chodzi. Co do pilota on ma chyba tylko kilka stanów pracy (teraz nie pamiętam bo nie mam instrukcji pilota na stanie) ale jak pisałem wcześniej pilota przełącza się przyciskając klawisz power i klawisz numeryczny od 1 do chyba 9, czyli przyciskamy na pilocie power i 1 i sprawdzamy czy pilot działa jak nie działa to power i 2 i tak dalej aż do 9. jak nic nie działa dobrze to albo pilot albo tv jest uszkodzone. Moje dane podają że do tego tv pasuje pilot AA5900370B wtedy kupujemy taki i sprawdzamy tv.AAA przepraszam jak się na tym forum daje coś od siebie