Witam. Więc mam taką pralkę objawy są takie jak w opisie. Ustawiam program pralka się włącza pobiera wodę potem ponownie pobiera wodę nagle zaczyna spuszczać wodę i programator zaczyna kręcić się w koło a dioda miga 8 razy. Raz na jakiś czas pralka załapie i przez powiedzmy 2 tygodnie pierze ok ale potem problem wraca. Zauważyłem jeszcze że czasami jak pralka przejdzie cały cykl i odblokują cię drzwi i gaśnie dioda od drzwi i normalnie wyłączam pralkę to nagle dioda ta od blokady drzwi się zapala ale takim słabszym światełkiem lekko pulsującym jak by jakieś przebicie było na tą diodę bo nie powinna się wcale palić. Drzwi są odblokowane.
Dodam że najpierw wezwałem fachowca i niby walnięta była pompa więc wymienił. Po trzech miesiącach problem powrócił, pompa była na gwarancji ale fachowiec stwierdził że to co innego i że się nie opłaca naprawiać.
Nie znalazłem serwisówki czy kodów błędu wiedz nie bardzo wiem jak się do tego zabrać i to moja pierwsza styczność z pralkami.
Dodam że najpierw wezwałem fachowca i niby walnięta była pompa więc wymienił. Po trzech miesiącach problem powrócił, pompa była na gwarancji ale fachowiec stwierdził że to co innego i że się nie opłaca naprawiać.
Nie znalazłem serwisówki czy kodów błędu wiedz nie bardzo wiem jak się do tego zabrać i to moja pierwsza styczność z pralkami.