Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Ferguson Ariva T65 napisy do filmów

10 Lip 2012 22:21 4818 6
  • Poziom 18  
    Witam!

    Po wgraniu aktualizacji firmware mam problem z napisami do filmów AVI (nie są widoczne). Czy ktoś zna temat? Może coś źle robię? Wgrywałem już różne wersje kilkanaście razy tam i z powrotem. Efekt jest powtarzalny:

    Wersje które widzą napisy:
    Ariva_T65_V1.013.zip
    Ariva_T65_V1.026.zip

    Wersje które nie widzą napisów:
    Ariva_T65_V1.036.zip
    Ariva_T65_V1.044.zip

    A czemu zakładam temat? Przecież mogę wgrać wersję w której to działa?! Oczywiście mogę, ale nowe wersje ładniej wyglądają...

    Próbowałem na wszystkich rodzajach obsługiwanych (wg producenta) napisów. To samo...
  • Poziom 30  
    Problem jest znany. W nowych wersjach softu tuner nie chce wyświetlać poprawnie napisów. Są też liczne inne niedociągnięcia. Niestety producent puki co w kolejnych softach tego nie poprawia a dodaje jedynie nowe bajery.

    Obecnie najlepszy soft do T65 to wersja 1.026 i nie ma puki co innego rozwiązania aby mieć dobrze odtwarzane napisy.
  • Poziom 32  
    Mam tv sony z funkcja 3D. Czy gdy podłącze tego fergusona do tv przez hdmi będę mógł odtwarzać filmy 3d w formacie mp4 z napisami?
  • Poziom 18  
    Wracając do tematu.... Czy już jest jakiś nowy soft który ma rozwiązany temat napisów?
  • Poziom 30  
    Od wersji bodajże 1.048 problem z napisami został naprawiony.
    Więcej znajdziesz na forum.emitel.pl
  • Poziom 10  
    lukzak2298 - wersja 1.050 ma już poprawione napisy. Wczoraj zaktualizowałem soft i wszystko pięknie śmiga. Swoją drogą jak na dość markowego producenta to straszny babol z brakiem tych napisów i to w kolejnych dwóch softach.
  • Poziom 9  
    Ja też mam ten problem, wgrałem najnowsza dostępną aktualizację, oglądnąłem pare filmów i nie było problemu z napisami a teraz znowu jest. Jakies 30 minut napisy dzialaja a potem sie nie pokazuja. Jesli cofne odtwarzanie napisy wracaja, po wcisnieciu zółtego guzika mam do wyboru napisy: "0" - ktore nic nie pokazuja, oraz "Tytuł_Filmu". Jakieś info ?