Zastanawiam się nad zakupem Yamaha rs-300 proszę o opinie na temat tego amplitunera.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereasdfasdf wrote:Bo to amplituner KD, który niezbyt dobre gra w stereo.bo posiadam teraz Yamahę rx-v596RDS i jest okropny ale góra i środek jest ok.
asdfasdf wrote:Spokojnie, poczekaj. Doradzimy Ci coś innego. Yamaha RX-770
moderator kosz
asdfasdf wrote:Nie dziwię się. Wybacz, nie miałem komputera a aplikacja na androida nie pozwala na odpowiadanie. To jest współczesny sprzęt, czyli niestety chińskie badziewie.Już kupiłem rs 300 i oddałem była tragiczna.
asdfasdf wrote:Tak, to kawał dobrego klocka, który jest stworzony do stereo, Twój sprzęt to amplituner KD, który w stereo kuleje.Powiadasz że ten zaproponowany może zagrać lepiej,
asdfasdf wrote:Nie ma to większego znaczenia. Nie ważne kto składa, ważna jest jakość zastosowanych podzespołów.Zastanawiam się, może się mylę ale czy made in Malysia to dobry wybór miałem nadzieję że będzie Japan.
asdfasdf wrote:Azur, to inna bajka, powinien zagrać lepiej od wszystkich sprzętów, o których mówiliśmy. Wszystkie Azury brzmią bardzo dobrze. Pamiętaj że to wzmacniacz, nie amplituner.Zastanawiam się nad zakupem Cambridge Azur 640A miałem kiedyś pożyczony i całkiem fajnie grał.
asdfasdf wrote:To niestety wada sprzętów z lat 90.
Ta Yamaha nie ma pilota
asdfasdf wrote:Przecież link Ci podałem.na allegro nie ma na razie-może się pojawi.
asdfasdf wrote:Cena 6 setek za Azura, to dobra cena.Mam kontakt do gościa we Wrocławiu i mogę go kupić za ok 600 zł. i do tego tuner bym sobie sprawił.