instalowalem kolezance kamerke firmy chyba apollo web digital camera AC-509 i mam problem ze sterownikiem , cos tam probowala wczesniej instalowac i sterownika nieda się usunąć w dodaj/usuń widnieje tam ale gdy klikam uninstall niby się odinstalowuje po czym wyskakuje komunikat "It will uninstall the driver" , a potem gry proboje wgrac nową instalkę robi sie dokladnie to samo co przy odinstalowywaniu i gdy ponawiam znow to samo i kamerka się nie instaluje ale za z błedem , gdy recznie proboje wskazac plik .inf , to albo mardzo długo instaluje sterownik , albo czasami nie widzi tych plikow inf i ogolni ejest problemowo . Wydaje mi sie ze jedyna droga to zainstalowanie instalatorem ale ten wlasnie niechce zaskoczyc , i konczy sie takim komunikatem "It will uninstall the driver" , w instrukcji producenta pisze ze najpierw instaluje sie program (driver) a potem wtylka kamerke w USB , robilem i tak i tak i zawsze ten komunikat .Teraz sciagne ten instalator na swoj komputer i zobacze jak sie zachowuje .
Dodano po 14 [minuty]:
u mnie sterownik instaluje się normalnie bez problemow , szkoda ze niemam w tej chwili tej kamerki zeby sprawdzuc czy ok :/
Dodano po 1 [minuty]:
Dodam jeszcze ze chodzi o instlacjie w XP
Dodano po 14 [minuty]:
u mnie sterownik instaluje się normalnie bez problemow , szkoda ze niemam w tej chwili tej kamerki zeby sprawdzuc czy ok :/
Dodano po 1 [minuty]:
Dodam jeszcze ze chodzi o instlacjie w XP