mój Wolf jest obecnie ustawiony na sezon letni, czyli powinien tylko grzać wodę, niestety piec uznał że jest zima i ciepło poszło na grzejniki, co przy obecnym ustawieniu jest nie możliwe. Nikt przy nim nic nie robił więc nie wiem dlaczego tak się dzieje . Wyłączyłam go z prądu, ale przy każdym włączeniu i tak ciepło idzie na grzejniki. Co może być przyczyną? Proszę pomóżcie kobiecie!!! Może tylko dodam, że nie znam symbolu pieca, ale posiada z przodu otwieraną klapkę pod którą znajduje się sterownik, jest to piec stojący.
Droga koleżanko, pomimo całej wyrozumiałości jestem zobligowany zwrócić ci uwagę na pewien drobiazg. Chodzi mianowicie o Regulamin forum a konkretnie na p.3.1.13 oraz 3.1.15. Te dwa punkty mają odniesienie w twoim przypadku. Proszę wiec poprawić i uzupełnić post.
mod.serwisant73
Droga koleżanko, pomimo całej wyrozumiałości jestem zobligowany zwrócić ci uwagę na pewien drobiazg. Chodzi mianowicie o Regulamin forum a konkretnie na p.3.1.13 oraz 3.1.15. Te dwa punkty mają odniesienie w twoim przypadku. Proszę wiec poprawić i uzupełnić post.
mod.serwisant73