Witam wszystkich uzytkownikow forum,
mam nastepujace pytanie potrzebuje podlaczyc pod zasilanie wtryskiwacze bosch
wtryski wyjete z samochodu chcialbym podlaczyc poza autem celem przeczyszczenia ich w preparacie do tego przezaczonym, wtryski ktore chce podlaczyc to wtryskiwacze bosch z fiata croma 2.0ie 91r benzyna, widzialem kiedys u pewnego mechanika jak byly podlaczone pod zasilanie zalane plynem do czyszczenia i pracowaly sobie w tym zestawieniu jakis czas.
Problem iz nie wiem jak za to sie zabrac, widzialem iz wtryski 4szt byly polaczone
szeregowo pod zasilanie 12V i mialy tylko przed soba jeden przekaznik taki jak
samochodowy 5pinowy oraz jeden kondensator, chcialbym jesli ktos jest w stanie
wytlumaczyc takiemu laikowi jak ja jakbym mogl podlaczyc owe wtryski aby pracowaly tj wlaczaly i wylaczaly sie samoczynnie gdyz nie mam pojecia jak jeden
przekaznik mogl sterowac ich praca z ciaglym przerywaniem....
jesli ktos jest w sanie pomoc bede wdzieczny
mam nastepujace pytanie potrzebuje podlaczyc pod zasilanie wtryskiwacze bosch
wtryski wyjete z samochodu chcialbym podlaczyc poza autem celem przeczyszczenia ich w preparacie do tego przezaczonym, wtryski ktore chce podlaczyc to wtryskiwacze bosch z fiata croma 2.0ie 91r benzyna, widzialem kiedys u pewnego mechanika jak byly podlaczone pod zasilanie zalane plynem do czyszczenia i pracowaly sobie w tym zestawieniu jakis czas.
Problem iz nie wiem jak za to sie zabrac, widzialem iz wtryski 4szt byly polaczone
szeregowo pod zasilanie 12V i mialy tylko przed soba jeden przekaznik taki jak
samochodowy 5pinowy oraz jeden kondensator, chcialbym jesli ktos jest w stanie
wytlumaczyc takiemu laikowi jak ja jakbym mogl podlaczyc owe wtryski aby pracowaly tj wlaczaly i wylaczaly sie samoczynnie gdyz nie mam pojecia jak jeden
przekaznik mogl sterowac ich praca z ciaglym przerywaniem....
jesli ktos jest w sanie pomoc bede wdzieczny