Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki telefon wybrać ? samsung solid B2710 czy solid C3350 ?

tomekkkkkkk 11 Sep 2012 17:52 14352 5
    tomekkkkkkk
    Level 9  
    Witam
    proszę o radę który telefon wybrać ? b2710 czy c3350
    zależy mi przede wszystkim na wytrzymałości, częste upadki na pewno będą
    później na wytrzymałości baterii ale w sumie maja takie same, reszta bajerów mniej istotna
    jak z awaryjnością tych modeli ?
    który byście wybrali i dlaczego ? cena chyba podobna
    z góry dziękuje ze wszystkie rady
    marionez
    Level 11  
    Kwestia gustu, mam B2710 od dwóch lat i oprócz jednej wady jaką jest samoczynne wyłączenie się (średnio raz na tydzień) telefon jest taki jakim chciałem go mieć, rzucany, ba nawet przez przypadek wyprany w Automacie działa bez zarzutu. Co do c3350 to jego następca (podobno) nie wiem jeszcze w rączkach go nie miałem, ale z chęcią wypróbuje. Na razie na rynku chyba nikt lepszych "pancerkomór" nikt nie zrobił. Pozdrawiam
    1st
    Level 22  
    Samsung C3350 nie ma gps, to chyba najważniejsza różnica.
    elliott
    Level 21  
    Mi się trafiają c3350 na mikrofon bardzo często ponieważ jak do tej pory we wszystkich sztukach nie ma siateczki zasłaniającej mikrofon i szybko ulega uszkodzeniu (pył, wilgoć itp). Przynajmniej wg moich obserwacji. Więc zdecydowanie b2710.
    r.10
    Level 14  
    Solid C3350 nie ma zdaje się HSPA+ (czyli przykładowo nie będzie pracował z kartą Aero2 itp.).
    B2710 ładnie pracuje z BDI Aero2, kiedy to nawet ograniczenie prędkości HSPA w tym modelu nie przeszkadza.
    -----[quote="1st"]Samsung C3350 nie ma gps, to chyba najważniejsza różnica./quote]
    elemen_th
    Level 29  
    Samsung E2370 jeżeli nie zależy na bajerach, bateria potrafi wytrzymać miesiąc lekkiego używania!