Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereModerated By zeimp:
Totalna bzdura!
Regulamin
3.1.11. Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
Ostrzeżenie!
Moderated By zeimp:
Ekolodzy może i nie czytają tego, ale np. ja tak. Upominam Cię oficjalnie, żebyś takie techniki/metody naprawcze zachował dla siebie! Od tego są testery i przyrządy diagnostyczne + wiedza, a nie hektar pola/łąki... Ostrzeżenie ustne dziś, a za następne bzdury, zgodnie z regulaminem..!
Marek_33 wrote:Po zgaśnięciu lampki ABS od razu na parkinhu pod OBI wykręciłem kilka kółek aby przetestować ESP ale niestety nic to nie dało.
ciuqu wrote:
Najlepiej na trawie żeby nie drzeć opon, (mam nadzieje że ekolodzy tego nie czytają)
Moderated By zeimp:[/quote]
Ekolodzy może i nie czytają tego, ale np. ja tak. Upominam Cię oficjalnie, żebyś takie techniki/metody naprawcze zachował dla siebie! Od tego są testery i przyrządy diagnostyczne + wiedza, a nie hektar pola/łąki... Ostrzeżenie ustne dziś, a za następne bzdury, zgodnie z regulaminem..!