Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

a4-tech x7, którą wybrać??

kulus018 24 Oct 2012 13:39 1950 10
    kulus018
    Level 9  
    Witam. Przymierzam się do zakupu myszki. Do +/- 100zł polecane są myszki a4tech z serii x7. Przeglądałem wczoraj do 5 rano i sam już nie mam pojęcia, którą wybrać. Pomożecie, którą wybrać?
    vadim92
    Level 28  
    x748 + warto kupić do niej podkładke np. x7-200mp
    kulus018
    Level 9  
    z v-track'iem tak? nie lepiej jakiegoś szczurka z avago?
    vadim92
    Level 28  
    Tak. Nie odczujesz różnicy w użytkowniu. Miałem 750bk i dość niewygodna jeżeli chodzi o kształt. Teraz używam x748 i jest super.
    Kacperek060
    Level 19  
    Ja używam x760 WhiteFire, i jak dla mnie jest idealna:) dobrze leży w ręce, rozmiar odpowiedni, nigdy nie miałem z nią problemów i nie zauważyłem żeby coś się działo... na początku miałem trudność z przyzwyczajeniem się do boków myszki (plastik z takimi drobnymi ryskami/wypustkami) na początku wydawało mi się że się łuszczy ale to tylko takie wrażenie:p
    kulus018
    Level 9  
    laserowe są gorsze od optyków prawda? jeśli tak to lepiej wziąć optyka, chyba, że jest avago 9500?

Dodano po 1 [godziny] 20 [minuty]:

a co powiecie na A4tech X-710BK jest na allegro z Avago 3060?
    zieloczek100
    Level 38  
    Gwarantuje Ci, że będziesz zadowolony z mojej propozycji, w testach, może tańsze lasery wypadają rożnie ale w praktyce ten przypadek jest jak najbardziej na +
    vadim92
    Level 28  
    760k jest ok. Możesz smiało brać jeżeli ksztalt i wygląd Ci odpowiada.

Wgl to polecam "przymierzyć" myszkę do ręki w jakimś sklepie (w miare możliwości), a potem zamówić dany model na allegro.
    kulus018
    Level 9  
    może mi ktoś podać linka do 760h z avago? to może tak produkują ja jeszcze? bo nie mogę znaleźć:/ te z avago to white fire tak?