Witam. jak już widziałem nie jeden raz na goglach to nie ja jeden mam ten problem z ta grą a mianowicie. w zeszłym roku kupiłem GTA SA oryginał ze sklepu i zainstalowałem. Gra chodziła jak należy od pierwszej instalacji. Lecz niestety miałem przykrą przygodę ze swoim laptopem, że podczas transportu upadł mi i padł dysk twardy. Z braku funduszy dopiero w tym roku udało mi się go naprawić. Problem polega teraz w tym ze po zainstalowaniu GTA SA i próby odpalenia gry nic się nie dzieje oprócz tego ze wyświetla się w procesach. Próbowałem już wielu rzeczy przeszukam gogle w te i wewte i nic. Od razu dodam że orłem nie jestem jeśli chodzi o komputery ale tak prosta czynność jak instalacja gry potrafię. Dodam także ze jest to jedyna gra która mi nie działa. bardzo proszę o pomoc bo jestem wielkim miłośnikiem tej gry i nie wiem co mam zrobić. I przepraszam od razu jeżeli te swoje wypociny umieściłem w nieodpowiednim dziale. A i jeszcze jedno sterowniki i te wszystkie pierdoły które są potrzebne do prawidłowego funkcjonowania systemu zostały zainstalowane z płyty którą dostałem wraz z kupnem tego oto laptopa.
System operacyjny Windows Vista Home Basic SP2
Karta graficzna Intel(R) 965 Express Chipset Family
Gdyby była potrzebna jeszcze jakaś informacja to pisać, i z góry wielkie dzięki za jaką kolwiek pomoc
System operacyjny Windows Vista Home Basic SP2
Karta graficzna Intel(R) 965 Express Chipset Family
Gdyby była potrzebna jeszcze jakaś informacja to pisać, i z góry wielkie dzięki za jaką kolwiek pomoc