Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

CREATIVE Sound Blaster Recon 3D PCIe Core3D Wwa + Kino Domowe HCM HTS-02

warek91 12 Nov 2012 21:00 1377 6
    warek91
    Level 9  
    Witam.
    Otóż posiadam kartę dźwiękową CREATIVE Sound Blaster Recon 3D PCIe Core3D Wwa, próbowałem podłączyć kino domowe HCM HTS-02 przez kabel optyczny digital toslink. Po ustawieniu w panelu sterowania domyślnych ustawień na SPDIF-Out kino domowe nie wydaję żadnego dźwięku.
    Moje pytanie jest następujące czy potrzebny jest jeszcze kabel jack lub cinch jako dodatkowy? Lub po prostu może nie tak podłączam, dodam że nie jestem zbyt mocny w tych tematach.
    Anonymous
    Level 1  
    warek91
    Level 9  
    Sęk w tym że połączenie z kinem jest tylko nie mogę przestawić na odtwarzanie optyczne nie czyta a dokładnie wyskakuje komunikat "Obsługiwane urządzenie audio nie jest dostępne".
    Anonymous
    Level 1  
    warek91
    Level 9  
    Tak jest cały czas włączone. A sprawdziłem wkładając płytę dvd do kina, w karcie creativa przełączyłem na digital in i zaczął przesyłać dźwięk do peceta, tylko nie chcę zrobić w drugą stronę. Nie jestem do końca przekonany co do tego kina domowego czy uciągnie taką opcje w ogóle
    Anonymous
    Level 1  
    warek91
    Level 9  
    No tak czyli nie podłącze go za pomocą kabla optycznego. Dzięki za pomoc temat do zamknięcia