No właśnie...
Odpowiedziałem sobie sam! Tylko dla profesjonalistów!
Laików....
Ludzi zakłamanych i nic więcej...
Ojciec ma rację! Popierd.... kraj i popierd... ludzie!
Oby nóz w plecy! Zero pomocności...
A wiecie dlaczego napisałem laicy???
Bo... nikt z Was ... przez długi czas nie widział otwartych zaworów na 3 i 4 cylindrze!
Ot tyle sie znacie! Pewnie tak samo jak Ja, z książki i z Workshopa kserujecie...
a jak ktoś dochodzi prawdy - post leci w śmietnik!
Mechanicy za dychę...
Poszedłem z fotką do ASO Opla i ... chłopaki w moim wieku (na praktykach) od razu zobaczyli, że... wadzą zawory!
A Wy???
Dumni z własnej głupoty!
Ide stąd!
Więcej nauczę się z książek...
PS. Samochód jeździ! Czas ustawiania 2godziny!
Tak, Panowie "dorośli"...
Musicie zmienić podejście do otoczenia bo... dzieci, czyli Ja... nasmiewają się z Was!
Z Was i waszej "mądrości"!
Samochód wrócił własnie z ASO z przeglądu! Podbili na rok! Sprawdzili tez silnik! Praca równiuteńka, zero oznak czegokolwiek! Przed zamontowaniem osłony paska - sprawdzono pasek w ASO! Napiąłem go też... w/g książki!
Można??
Pewnie Wam głupio, co? 17latek rozrząd zrobił!
I dziekuje za PW, czyli propozycje ustawienia rozrządu za 150-200zł
Cwaniacy...
Moderated By robokop:Dostałeś tyle podpowiedzi, że szympans by sobie poradził z tym zagadnieniem, ale jak widać dla Ciebie to było nadal zbyt trudne. Nie rozumiesz podstawowych pojęć, ani praw rządzących silnikiem i mechaniką - cóż, nie wiem czemu masz o własną ignorancję pretensję do ludzi, którzy usiłowali tobie pomóc.
Ponadto, takich zachowań, jak zaprezentowane wyżej, na tym forum tolerowali nie będziemy - zostajesz zbanowany, za brak jakiegokolwiek szacunku dla bezinteresownej pomocy, z której z własnej winy nie umiałeś skorzystać.
3.1.9. Zabronione jest rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich. Ban bezterminowy.