Witam,
Do sprzedania mam głośniki komputerowe 5.1 Logitech G51. Głośniki używane sporadycznie.
Posiadaja oddzielny pilot na kablu który załącza i wyłącza głośniki, steruje głośnością, natężeniem tonów niskich, głośnikiem centralnym oraz załącza wirtualny dzwięk przestrzenny. Ma również wejście słuchawkowe i mikrofonowe.Niestety pilot jest uszkodzony tzn kabel nie łączy się z subwooferem(Wszystkie dioty się świecą po podączeniu)
Tylko należy poruszyć kablem żeby połączyło.
Najlepiej wymienić kabelek od pilota.
Następną wadą jest , że jeden głośniczek nie działa. Dokladniej w tym glosniczku uszkodzony jest w środku 1 mały głośniczek , 2 mały jest sprawny .
Reszta głośniczków jest Sprawna.
Głośniki wyposażone są w system tworzenia wirtualnego dzwięku przestrzennego w trybie muzyka lub gra co jest przydatne gdy posiadamy w karcie tylko 2 wyjścia dźwiękowe.
Więcej opisu o tych głośnikach możecie sprawdzić pod linkiem:
http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Glosniki_Logitech_G51-753.html
Głośniki sprzedaje za niską cenę, która podlega negocjacji.
Uwaga. Jeśli cena za głośniki przekroczy 280 zł dorzucam słuchawki Creative Fatality Games za darmo !!!
Na życzenie mogę wysłać zdjęcie na e maila
Więcej informacji pod nr gg 6723786 lub e mail: peperonik(_at_)interia.pl
Do sprzedania mam głośniki komputerowe 5.1 Logitech G51. Głośniki używane sporadycznie.
Posiadaja oddzielny pilot na kablu który załącza i wyłącza głośniki, steruje głośnością, natężeniem tonów niskich, głośnikiem centralnym oraz załącza wirtualny dzwięk przestrzenny. Ma również wejście słuchawkowe i mikrofonowe.Niestety pilot jest uszkodzony tzn kabel nie łączy się z subwooferem(Wszystkie dioty się świecą po podączeniu)
Tylko należy poruszyć kablem żeby połączyło.
Najlepiej wymienić kabelek od pilota.
Następną wadą jest , że jeden głośniczek nie działa. Dokladniej w tym glosniczku uszkodzony jest w środku 1 mały głośniczek , 2 mały jest sprawny .
Reszta głośniczków jest Sprawna.
Głośniki wyposażone są w system tworzenia wirtualnego dzwięku przestrzennego w trybie muzyka lub gra co jest przydatne gdy posiadamy w karcie tylko 2 wyjścia dźwiękowe.
Więcej opisu o tych głośnikach możecie sprawdzić pod linkiem:
http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Glosniki_Logitech_G51-753.html
Głośniki sprzedaje za niską cenę, która podlega negocjacji.
Uwaga. Jeśli cena za głośniki przekroczy 280 zł dorzucam słuchawki Creative Fatality Games za darmo !!!
Na życzenie mogę wysłać zdjęcie na e maila

Więcej informacji pod nr gg 6723786 lub e mail: peperonik(_at_)interia.pl