Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

mazda 323f 2002 - Sterownik Centralnego Zamka gdzie sie znajduje

globson 18 Nov 2012 15:44 8208 5
    globson
    Level 9  
    Witam
    Jestem od nie dawna posiadaczem mazdy 323f 2.0 DiDT 2002 modelowo 2003 i Mam takie pytanie gdzie moge znalesc sterownik od centralnego zamka?? Z kluczyka mi działa a z pilota nie i chcem sie dostac do sterownika i zobaczy o co chodzi? jak ktosc wie to prosze o odpowiedz
    Pozdrawiam
    GRafal
    Level 20  
    Sterownik jest za schowkiem, albo nad pedałami sprzęgła i hamulca, szukaj przyczyny w pilocie, a nie w sterowniku.
    globson
    Level 9  
    Pilot Jest dobry zminialem bateriei dawałem dla elektryka usiebie w pracy i z tego co mówił ze pito ma napiecie i ze jest dobry szukalem pod szchowki ale nie znalazlem jutro poszukam po pedalem sprzegla i hamulca
    Pozdrawiam
    GRafal
    Level 20  
    globson wrote:
    Pilot Jest dobry zminialem bateriei dawałem dla elektryka usiebie w pracy i z tego co mówił ze pito ma napiecie i ze jest dobry szukalem pod szchowki ale nie znalazlem jutro poszukam po pedalem sprzegla i hamulca
    Pozdrawiam

To, że "pito ma napiecie" nie oznacza że jest sprawny, nawet jak stawia nośną 434MHz to i tak może być uszkodzony.
    Miałem taki przypadek, dopiero dopisanie pilota od innej mazdy rozwiało wątpliwości.
    Taki ten pilot?
    mazda 323f 2002 - Sterownik Centralnego Zamka gdzie sie znajduje
    (foto z sieci)
    globson
    Level 9  
    Tak to jest taki sam pilot jak na zdjeciu