Witam, gram najczęściej na niewielkiej sali (5x7m), posiadam: wytwornice dymu, efekt zig zag, 2 kolorofony własnej roboty, stroboskop 1000W. Potrzebuje dokupić jakieś 2 efekty świetlne budżet do 300zł. Koniecznie 2 gdyż cały sprzęt jest rozstawiony symetrycznie po obu stronach.
Myślałem nad : LED Moonflower II Efekt Świetlny SCANIC (takie jak w ofercie nr 2734824520 znany portal aukcyjny)
Nigdy nie miałem styczności z takimi efektami, jak by się to spisywało ?
Cena myśle że okazyjna po 119zł za jeden, prawie zostałoby na dobry płyn do wytwornicy... Miał ktoś styczność z tym sprzętem ? Jaki efekt ? Nie potrzeba chyba niczego mocniejszego na tak małą sale ?
Wiem że niski budżet ale dokupiłem nową końcówkę mocy i tyle zostało.
Najlepiej jeżeli byłaby możliwość kupna w jakimś sklepie w Krakowie jednak aukcje internetowe też preferuje.
Myślałem nad : LED Moonflower II Efekt Świetlny SCANIC (takie jak w ofercie nr 2734824520 znany portal aukcyjny)
Nigdy nie miałem styczności z takimi efektami, jak by się to spisywało ?
Cena myśle że okazyjna po 119zł za jeden, prawie zostałoby na dobry płyn do wytwornicy... Miał ktoś styczność z tym sprzętem ? Jaki efekt ? Nie potrzeba chyba niczego mocniejszego na tak małą sale ?
Wiem że niski budżet ale dokupiłem nową końcówkę mocy i tyle zostało.
Najlepiej jeżeli byłaby możliwość kupna w jakimś sklepie w Krakowie jednak aukcje internetowe też preferuje.