Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Światła dyskotekowe, mała sala, niski budżet.

haker999 20 Nov 2012 20:22 2127 2
    haker999
    Level 14  
    Witam, gram najczęściej na niewielkiej sali (5x7m), posiadam: wytwornice dymu, efekt zig zag, 2 kolorofony własnej roboty, stroboskop 1000W. Potrzebuje dokupić jakieś 2 efekty świetlne budżet do 300zł. Koniecznie 2 gdyż cały sprzęt jest rozstawiony symetrycznie po obu stronach.
    Myślałem nad : LED Moonflower II Efekt Świetlny SCANIC (takie jak w ofercie nr 2734824520 znany portal aukcyjny)
    Nigdy nie miałem styczności z takimi efektami, jak by się to spisywało ?
    Cena myśle że okazyjna po 119zł za jeden, prawie zostałoby na dobry płyn do wytwornicy... Miał ktoś styczność z tym sprzętem ? Jaki efekt ? Nie potrzeba chyba niczego mocniejszego na tak małą sale ?
    Wiem że niski budżet ale dokupiłem nową końcówkę mocy i tyle zostało.
    Najlepiej jeżeli byłaby możliwość kupna w jakimś sklepie w Krakowie jednak aukcje internetowe też preferuje.
    haker999
    Level 14  
    Pary odpadają, dorwałem okazyjnie nowego scanica derby na ledach, polecam wszystkim, zig zag przy tym wymięka, żywe kolory bardzo dobry efekt.
    Myślę że za cenę 310zł + gwarancja 2 lata (również na ledy) warto było, sprzęt nowy, nigdy nie używany, sprawdzałem na znanym serwisie to nowe były po 370+ przesyłka tak więc jestem bardzo zadowolony.