Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

wyszukiwarka Google nie działa

Roger100 22 Lis 2012 18:07 2343 13
  • #1 22 Lis 2012 18:07
    Roger100
    Poziom 10  

    Witam. Dziś wchodzę sobie na internet, włączam Firefoxa i Google nie chcą mi się włączyć. Próbowałem na Explorerze, ale wyskakuje ten sam błąd. Co robić ?
    Oto screen:
    http://www.picshot.pl/pfiles/255221/trt.JPG

    Proszę poprawić! https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2053101.html
    [witux]

    0 13
  • #2 22 Lis 2012 18:18
    dominik434
    Poziom 18  

    Usuń kropkę po "pl"

    0
  • #3 22 Lis 2012 18:20
    maze179
    Poziom 16  

    Od jak dawna problem się pojawia?

    Wyczyść dane przeglądarki firefox (Pliki cookie), sprawdź w google chrome, wyłącz firewall'a.

    Dodano po 1 [minuty]:

    dominik434 napisał:
    Usuń kropkę po "pl"


    To nie powinno być przyczyną problemu. Nie wiem jak na firefox'ie, ale na chrome strona działa poprawnie z kropką po "pl"

    0
  • #4 22 Lis 2012 18:23
    dominik434
    Poziom 18  

    maze179 napisał:
    To nie powinno być przyczyną problemu. Nie wiem jak na firefox'ie, ale na chrome strona działa poprawnie z kropką po "pl"


    Racja.

    0
  • #5 22 Lis 2012 18:38
    Roger100
    Poziom 10  

    maze179 napisał:
    Od jak dawna problem się pojawia?

    Wyczyść dane przeglądarki firefox (Pliki cookie), sprawdź w google chrome, wyłącz firewall'a.

    Dodano po 1 [minuty]:

    dominik434 napisał:
    Usuń kropkę po "pl"


    To nie powinno być przyczyną problemu. Nie wiem jak na firefox'ie, ale na chrome strona działa poprawnie z kropką po "pl"

    Firewall czyli zapora ? Jeśli tak to cały czas mam ja wyłączona. Problem pojawił się dziś. Gdzie są te pliki cookie ? :(

    0
  • #6 22 Lis 2012 18:45
    maze179
    Poziom 16  

    Musi być gdzieś opcja czyszczenia danych przeglądarki. Nie wiem jak to jest w firefox'ie bo używam chrome.

    Dodano po 1 [minuty]:

    Tu masz opisane: http://support.mozilla.org/pl/kb/usuwanie-ciasteczek

    Usuwanie wszystkich ciasteczek

    Abu usunąć wszystkie ciasteczka przechowywane na twoim komputerze:

    Na górze okna przeglądarki Firefox naciśnij przycisk Firefox, przejdź do menu Historia (w Windows XP kliknij menu Narzędzia) i wybierz Wyczyść historię przeglądania....
    Wybierz dla Okres do wyczyszczenia opcję wszystko.
    Kliknij strzałkę znajdującą się obok napisu Szczegóły, by rozwinąć listę elementów historii.
    Zaznacz element Ciasteczka i sprawdź czy inne elementy, których nie chcesz usunąć nie są zaznaczone.


    Aby usunąć ciasteczka, naciśnij przycisk Wyczyść teraz i zamknij okno Wyczyść całą historię.

    0
  • #7 22 Lis 2012 19:14
    Roger100
    Poziom 10  

    maze179 napisał:
    Musi być gdzieś opcja czyszczenia danych przeglądarki. Nie wiem jak to jest w firefox'ie bo używam chrome.

    Dodano po 1 [minuty]:

    Tu masz opisane: http://support.mozilla.org/pl/kb/usuwanie-ciasteczek

    Usuwanie wszystkich ciasteczek

    Abu usunąć wszystkie ciasteczka przechowywane na twoim komputerze:

    Na górze okna przeglądarki Firefox naciśnij przycisk Firefox, przejdź do menu Historia (w Windows XP kliknij menu Narzędzia) i wybierz Wyczyść historię przeglądania....
    Wybierz dla Okres do wyczyszczenia opcję wszystko.
    Kliknij strzałkę znajdującą się obok napisu Szczegóły, by rozwinąć listę elementów historii.
    Zaznacz element Ciasteczka i sprawdź czy inne elementy, których nie chcesz usunąć nie są zaznaczone.


    Aby usunąć ciasteczka, naciśnij przycisk Wyczyść teraz i zamknij okno Wyczyść całą historię.

    Historię usunąłem, ale wciąż nie wiem jak usnąć ciasteczka... ?

    Dodano po 16 [minuty]:

    Dobra wyczyściłem historię i ciasteczka i wciąż ten sam problem. Co robić ?

    0
  • #8 22 Lis 2012 20:16
    maze179
    Poziom 16  

    Spróbuj w przeglądarce google chrome.

    0
  • #9 22 Lis 2012 21:03
    Roger100
    Poziom 10  

    maze179 napisał:
    Spróbuj w przeglądarce google chrome.

    To samo.

    0
  • #10 22 Lis 2012 21:06
    maze179
    Poziom 16  

    A inne strony dzialaja bez problemu?

    0
  • #11 23 Lis 2012 07:58
    Roger100
    Poziom 10  

    Tak inne strony działają tylko wyszukiwarka Google nie działa.

    0
  • #12 23 Lis 2012 15:01
    Roger100
    Poziom 10  

    Ludzie pomóżcie :/

    0
  • #13 23 Lis 2012 16:32
    Marek31415
    Poziom 31  

    Roger100 napisał:
    Ludzie pomóżcie :/

    Spróbuj tego linku: Google.
    Jeżeli zadziała, to masz nieprawidłowy serwer DDNS w konfiguracji karty sieciowej.

    0
  • #14 23 Lis 2012 16:57
    Roger100
    Poziom 10  

    Marek31415 napisał:
    Roger100 napisał:
    Ludzie pomóżcie :/

    Spróbuj tego linku: Google.
    Jeżeli zadziała, to masz nieprawidłowy serwer DDNS w konfiguracji karty sieciowej.

    Wielkie dzięki ziom :D. Jak naprawić ten DDNS ???

    0