Mam problem tego typu że nie zapala mi się światło przeciwmgielne tylne a przy próbie załączenia w załączniku światła przeciwmgielnego gaśnie żarówka jak jest lampa wyłączona to żarówka pali . Odpiąłem kostkę od lampy tylnej ale żarówka na przycisku załączenia lampy dalej gaśnie przy próbie włączenia lampy przeciw mgielnej. Bardzo proszę o schemat bezpieczników i instalacji elektrycznej do peugeota 106 silnik 1.1 benzyna versia 1 rocznik 1996 .
P.S Dzisiaj z 4 razy zapalała się na ułamek sekundy żaróweczka na przełączniku świateł przeciwmgielnych tylnych ale zaraz gasła proszę o sugestie , niedawno wymieniałem przełącznik zespolony załączania świateł na nowy ( ale zamiennik ) niestety nie pamiętam czy po wymianie włączałem przeciwmgielne ale wydaje mi się że tak i działały.
BARDZO PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!
P.S Dzisiaj z 4 razy zapalała się na ułamek sekundy żaróweczka na przełączniku świateł przeciwmgielnych tylnych ale zaraz gasła proszę o sugestie , niedawno wymieniałem przełącznik zespolony załączania świateł na nowy ( ale zamiennik ) niestety nie pamiętam czy po wymianie włączałem przeciwmgielne ale wydaje mi się że tak i działały.
BARDZO PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!