Witajcie
Szukam dla mojej mamy pralki do 1200zł. Do tej pory była amica, lecz się psuje. Używana jest około 10 lat, więc wynik raczej dobry.
Sklepy które biorę pod uwagę:
RTV Euro AGD (ale tutaj trzeba dorzucić 100zł za zamówienie do sklepu i wniesienie pralki)
Media Markt
Antraks: http://allegro.pl/listing/user.php/run?catego...xt_f[609][1]=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E Tutaj koszt wynosi 20zł
Do tej pory, byłem przekonany do samsunga z eco bubble, konkretnie modelu WF1600WCC gdzie w euro można go dostać za 1200zł ze wszystkim. Jednak czytając opinie tutaj mam mieszane uczucia. Wyczytałem między innymi, że się często psuje, że ta technologia to pic na wodę i że LG ma cichsze silniki. Z drugiej strony, piszą inni, że jest naprawdę OK a bąbelki jednak są O_o
Sprzedawca w sklepie polecał WHIRLPOOL AWO/C 61200
Sam już mam mieszane uczucia ;/
Jeśli chodzi o wymagania to:
6kg wsadu
klasa energetyczna minimum A+
mile widziany wyświetlacz który podaje czas do końca prania
bezawaryjna praca, ale z tego co czytam to wszystkie pralki to jedno i to samo
Z góry wielkie dzięki
Szukam dla mojej mamy pralki do 1200zł. Do tej pory była amica, lecz się psuje. Używana jest około 10 lat, więc wynik raczej dobry.
Sklepy które biorę pod uwagę:
RTV Euro AGD (ale tutaj trzeba dorzucić 100zł za zamówienie do sklepu i wniesienie pralki)
Media Markt
Antraks: http://allegro.pl/listing/user.php/run?catego...xt_f[609][1]=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E Tutaj koszt wynosi 20zł
Do tej pory, byłem przekonany do samsunga z eco bubble, konkretnie modelu WF1600WCC gdzie w euro można go dostać za 1200zł ze wszystkim. Jednak czytając opinie tutaj mam mieszane uczucia. Wyczytałem między innymi, że się często psuje, że ta technologia to pic na wodę i że LG ma cichsze silniki. Z drugiej strony, piszą inni, że jest naprawdę OK a bąbelki jednak są O_o
Sprzedawca w sklepie polecał WHIRLPOOL AWO/C 61200
Sam już mam mieszane uczucia ;/
Jeśli chodzi o wymagania to:
6kg wsadu
klasa energetyczna minimum A+
mile widziany wyświetlacz który podaje czas do końca prania
bezawaryjna praca, ale z tego co czytam to wszystkie pralki to jedno i to samo
Z góry wielkie dzięki