Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Firefox + Bootstrap + Litespeed - nie wyświetlają się style.

gasnik 14 Gru 2012 19:17 1032 6
  • #1 14 Gru 2012 19:17
    gasnik
    Poziom 13  

    Witam!

    Kombinuję trochę z Bootstrapem (framework Twittera na HTML5 + JS), jednak mam z tym problem. O ile na IE9, i Chrome wszystko jest w porządku, to na Firefoxie po wrzuceniu plików na serwer style się nie wyświetlają (dostaję sam tekst nieostylowany). Gdy uruchomię index lokalnie wszystko działa jak należy. Mój serwer jest oparty o LiteSpeed, podejrzewam że to jego wina. Jest jeszcze jeden framework tego typu (h5cośtam), też oparty o HTML5 i JS, i też na FF nie działa.

    Czy ktoś miał już podobny problem?

    Link jak by ktoś chciał sprawdzić: http://gasnik.pl/bootstrap/initializr/

    0 6
  • #2 14 Gru 2012 20:53
    tom3kk
    Poziom 19  

    Popatrz w logi serwera, pliki wydają się być OK (tzn. działają)

    0
  • #3 14 Gru 2012 20:55
    gasnik
    Poziom 13  

    Logi serwera nie wykazują żadnego błędu, już mi to sugerowano. Na chrome i IE oraz bez wrzucania na serwer wszystko pięknie działa. Podejrzewam że to jakiś problem z konfiguracją, ale nie mogę znaleźć nic na ten temat, nikt nie miał takiego problemu...

    0
  • #4 14 Gru 2012 21:20
    tom3kk
    Poziom 19  

    W trakcie oglądania tej twojej stronki zauważyłem że wyświetla się OK.
    Na dwóch różnych FF.

    0
  • #5 14 Gru 2012 21:26
    gasnik
    Poziom 13  

    Mnie na 2 różnych FF Wyświetla się takie "cudo":
    Firefox + Bootstrap + Litespeed - nie wyświetlają się style.
    Zamiast takiego:
    Firefox + Bootstrap + Litespeed - nie wyświetlają się style.
    Co może być nie tak?

    0
  • Pomocny post
    #6 14 Gru 2012 21:39
    tom3kk
    Poziom 19  

    Teraz ładuje poprawny style:
    Link
    Wcześniej była tylko zawartość z <style></style> - może poczyść cache firefoksa, bądz przesuń tymczasowo katalog FF i zobacz z pod świeżej instancji.

    0
  • #7 14 Gru 2012 21:44
    gasnik
    Poziom 13  

    Wyczyściłem cache i ruszyło. Niesamowite po prostu...

    Dzięki za pomoc.

    0