Witam !
A wiec kilka slow na wstepie.
Podczas grania pojawily mi sie na ekranie artefakty po czym za pomoca kombinacji alt+tab przeszedlem do widoku pulpitu gdzie ujrzalem komunikat cos w stylu "sterowniki karty graficznej przestaly dzialac, lecz odzyskaly stabilnosc", zignorowalem to i powrocilem do grania (po 1 lub 2 min na ekranie znowu pojawily sie artefakty zmieniajac miejsce, nagle ekran zawiesil sie i z laptopa zaczal wydobywac sie "metaliczny" dzwiek i na nic nie reagowal musialem wykonac "hard reset"). Nastepnie podczas uruchamiania systemu zresetowal sie on samoczynnie i wyskoczyl BSOD, po uruchomieniu systemu "powielil mi sie ekran". Komputer byl konserwowany (czyszczenie itp. jedyne co sobie zarzucam to brak aplikacji pasty na procesor i karte graficzna).
Reinstalowalem sterowniki od karty graficznej. Robilem test programem Video Card Stability Test (failed, freeze cos tam...).
Pare informacji co do laptopa:
-=-MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
-=-Intel Mobile Core 2 Duo T5750 2.00GHz (temp. podczas pisania posta 50-53)
-=-RAM SLOT 1
Typ DDR2
Rozmiar 1024 MBajtów
Producent Hyundai Electronics
SLOT 2
Typ DDR2
Rozmiar 2048 MBajtów
Producent Nieznane
-=-Producent ASUSTeK Computer Inc.
Model F3Sg (Socket 478)
Wersja 1.0
BIOS Marka American Megatrends Inc.
Wersja 305
Data 02/12/2008
-=-Grafika GeForce 9300M G/PCIe/SSE2 GPU: G86M(podczas pisania temp. 59-60)
Jezeli czegos brakuje to walic smialo
Na zdjeciach znajduja sie BSODy, SS z testu o ktorym wyzej wspomnialem, artefakty, powielanie sie ekranu, caly uklad laptopa, procesor (z 1 i 2 strony + martwi mnie jego wyglad pod "przykrywka") oraz karta graficzna (+jej "przykrywka").

A wiec kilka slow na wstepie.
Podczas grania pojawily mi sie na ekranie artefakty po czym za pomoca kombinacji alt+tab przeszedlem do widoku pulpitu gdzie ujrzalem komunikat cos w stylu "sterowniki karty graficznej przestaly dzialac, lecz odzyskaly stabilnosc", zignorowalem to i powrocilem do grania (po 1 lub 2 min na ekranie znowu pojawily sie artefakty zmieniajac miejsce, nagle ekran zawiesil sie i z laptopa zaczal wydobywac sie "metaliczny" dzwiek i na nic nie reagowal musialem wykonac "hard reset"). Nastepnie podczas uruchamiania systemu zresetowal sie on samoczynnie i wyskoczyl BSOD, po uruchomieniu systemu "powielil mi sie ekran". Komputer byl konserwowany (czyszczenie itp. jedyne co sobie zarzucam to brak aplikacji pasty na procesor i karte graficzna).
Reinstalowalem sterowniki od karty graficznej. Robilem test programem Video Card Stability Test (failed, freeze cos tam...).
Pare informacji co do laptopa:
-=-MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
-=-Intel Mobile Core 2 Duo T5750 2.00GHz (temp. podczas pisania posta 50-53)
-=-RAM SLOT 1
Typ DDR2
Rozmiar 1024 MBajtów
Producent Hyundai Electronics
SLOT 2
Typ DDR2
Rozmiar 2048 MBajtów
Producent Nieznane
-=-Producent ASUSTeK Computer Inc.
Model F3Sg (Socket 478)
Wersja 1.0
BIOS Marka American Megatrends Inc.
Wersja 305
Data 02/12/2008
-=-Grafika GeForce 9300M G/PCIe/SSE2 GPU: G86M(podczas pisania temp. 59-60)
Jezeli czegos brakuje to walic smialo

Na zdjeciach znajduja sie BSODy, SS z testu o ktorym wyzej wspomnialem, artefakty, powielanie sie ekranu, caly uklad laptopa, procesor (z 1 i 2 strony + martwi mnie jego wyglad pod "przykrywka") oraz karta graficzna (+jej "przykrywka").