Witam, poszukuję ekspresu dla rodziców, ale i dla siebię, z tym że zwykłej kawy nie pijam (rodzice piją mocną czarną), kwestie zdrowotne... napiszę może w punktach czego bym chciał, w kwocie do 2000zł , może być z małym hakiem Z TYM że tylko ceny z http://www.euro.com.pl/ekspresy-cisnieniowe,h1.bhtml?lp-ekspresy
- fajny wygląd (dobrze by było jakby miał jakiś ekranik) i łatwa obsługa
- DUUUŻO rodzai kaw i napojów typu kakao, latte karmelowe itp itd
- żeby był rzeczywiście automatyczny, a nie że będę musiał stać nad nim i pilnować żeby dobrze zrobił kawę albo kakao...
- wielkość napojów, wiem że malutkie filiżaneczki są eleganckie... ale chyba tylko w kawiarni, czy to ja czy rodzice lubimy się kawą napić z kubka a nie filiżaneczki wielkości pudełka od zapałek
Wiem że może moje wymagania są z kosmosu, ale nie znam się na ekspresach ciśnieniowych... napisałem to co CHCIAŁBYM mieć, ale nie musze...
Nie dawno pisałem że chcę kupić ekspres kapsułkowy... dzisiaj mi to wybiło się z glowy...
- fajny wygląd (dobrze by było jakby miał jakiś ekranik) i łatwa obsługa
- DUUUŻO rodzai kaw i napojów typu kakao, latte karmelowe itp itd
- żeby był rzeczywiście automatyczny, a nie że będę musiał stać nad nim i pilnować żeby dobrze zrobił kawę albo kakao...
- wielkość napojów, wiem że malutkie filiżaneczki są eleganckie... ale chyba tylko w kawiarni, czy to ja czy rodzice lubimy się kawą napić z kubka a nie filiżaneczki wielkości pudełka od zapałek
Wiem że może moje wymagania są z kosmosu, ale nie znam się na ekspresach ciśnieniowych... napisałem to co CHCIAŁBYM mieć, ale nie musze...
Nie dawno pisałem że chcę kupić ekspres kapsułkowy... dzisiaj mi to wybiło się z glowy...