Witam, nigdy podczas logowania do systemu nie wpisywałem hasła, wcześniej było okienko logowania, niedawno chyba to zmieniłem i uruchamia się bez niczego. Kompa wstępnie skonfigurował mi ktoś zaraz po zakupie, dawno, dawno temu, 4 lata może ponad. Nawet nie wiedziałem do tej pory na jakim koncie byłem zalogowany. Wszystko to co na pulpicie mam w C:\Documents and Settings\A. W C:\Documents and Settings nie ma natomiast konta, którego jak się okazało używam, a nazywa się ono moim imieniem, co sprawdziłem dopiero po ustawieniu nowego wyglądu Startu (wyświetla się na górze). Chcę założyć hasło w takim razie na to konto: Konta użytkowników > Moje konto (z upr. administratora, chronione hasłem, tak jest napisane) > Zmień moje hasło - i otórz tu okazuje się że jakieś hasło jest, i ja go nie znam
i nie mogę usunąć ani zmienić. Podpowiedź nic mi nie mówi, bo to tylko dwie literki "a" (
). Może ktoś wie co można by z tym zrobić..?
Poprawka: Konto o nazwie odimiennej i "A" to jedno konto jak przed chwilą sprawdziłem w zarządzaniu komputerem. Ale problem hasła pozostaje.

Poprawka: Konto o nazwie odimiennej i "A" to jedno konto jak przed chwilą sprawdziłem w zarządzaniu komputerem. Ale problem hasła pozostaje.