Witam
czytałem podobne tematy na forum sprawdzałem ale dalej nie działa.
Mianowice nie mogę w żaden sposób połączyć laptopa z telewizorem kablem HDMI-HDMI żeby wyświetlało obraz.
Podłączam kablem hdmi laptop do tv ustawiam w telewizorze tryb odbioru hdmi na laptopie wybieram duplikowanie bądź wyszukiwanie innego ekranu i nic nie idzie. Ustawiałem różne rozdzielczości wyszukiwanie itp nic nie działa.
Kabel HDMI nie ma opisu końcówek tv czy komputer.
Sprawdzałem na dwóch wejściach w TV hdmi1 i hdmi 2 i nic.
Sprawdzałem kabel działa.
Mam
- lenovo g770, Windows 7,
- dwie karty graficzne: AMD Radeon HD 6650M, dodatkowo Intel HD Graphics 3000,
- telewizor Panasonic Viera dwa łącza HDMI.
W załączeniu przesyłam zdjęcia może będą pomocne jak wyszukuję drugi ekran to nie mam właściwie opcji TV tylko drugi monitor.
Proszę o pomoc.
3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki. [radsat]
czytałem podobne tematy na forum sprawdzałem ale dalej nie działa.
Mianowice nie mogę w żaden sposób połączyć laptopa z telewizorem kablem HDMI-HDMI żeby wyświetlało obraz.
Podłączam kablem hdmi laptop do tv ustawiam w telewizorze tryb odbioru hdmi na laptopie wybieram duplikowanie bądź wyszukiwanie innego ekranu i nic nie idzie. Ustawiałem różne rozdzielczości wyszukiwanie itp nic nie działa.
Kabel HDMI nie ma opisu końcówek tv czy komputer.
Sprawdzałem na dwóch wejściach w TV hdmi1 i hdmi 2 i nic.
Sprawdzałem kabel działa.
Mam
- lenovo g770, Windows 7,
- dwie karty graficzne: AMD Radeon HD 6650M, dodatkowo Intel HD Graphics 3000,
- telewizor Panasonic Viera dwa łącza HDMI.
W załączeniu przesyłam zdjęcia może będą pomocne jak wyszukuję drugi ekran to nie mam właściwie opcji TV tylko drugi monitor.

Proszę o pomoc.
3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki. [radsat]