Witam !
Tak jak w temacie przymierzam się do zakupu auta do jazdy miejskiej i delikatnie poza miejskiej a konkretniej w tygodniu głównie miasto raz na dwa tygodnie trasa do 60 km no i wiadomo w ciągu roku jakieś wakacje lub wypad do stolicy która jest położona 200km ode Mnie . Nacodzień jeżdżę Sam lub z dziewczyną nie wożę dużo rzeczy ani dużych
Głównie zależy Mi na Ekonomii Taniej eksploatacji i bezawaryjności rocznie Robię jakieś 10000 tyś.km do 15000 maksymalnie . Na auto Chciałbym przeznaczyć Max 5500 dlatego Myślę że najlepszym rozwiązaniem Będzie wybór któegoś z tych maluchów pytanie tylko którego
Bardzo prosiłbym o jakieś opinie testy porónania użytkowników takich autek a dla osób które będą proponowały Fieste lub Micrę odrazu mówię NIE ze względu na wygląd tych aut
Fajnie było by tez dowiedzieć się czy te auta pod ciężarem dwóch toreb podróżnych nie ciągna się po ziemi bo w niektóych mniejszych autach tak jest
i oto jak te autka znoszą instalacje gazowe
Interesują Mnie diesla i benzynki opojemności od 1400 Z góry dziękuję i Pozdrawiam !!!
Tak jak w temacie przymierzam się do zakupu auta do jazdy miejskiej i delikatnie poza miejskiej a konkretniej w tygodniu głównie miasto raz na dwa tygodnie trasa do 60 km no i wiadomo w ciągu roku jakieś wakacje lub wypad do stolicy która jest położona 200km ode Mnie . Nacodzień jeżdżę Sam lub z dziewczyną nie wożę dużo rzeczy ani dużych

Fajnie było by tez dowiedzieć się czy te auta pod ciężarem dwóch toreb podróżnych nie ciągna się po ziemi bo w niektóych mniejszych autach tak jest