Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Renault Espace IV - Lokalizacja i rozpiska bezpieczników

technolo 13 Jan 2013 20:12 87507 8
    technolo
    Level 14  
    Witam serdecznie
    Może i temat wydaje się banalny ale nie jest.
    Mimo spędzenia sporego czasu z wujkiem Google, nie udaje mi się znaleźć gdzie w tym samochodzie pochowane są skrzynki z bezpiecznikami.
    Dwie znalazłem (w komorze silnika i po lewej stronie deski w schowku) a prawdopodobnie są cztery. Jednak zbyt wiele mi to nie daje bo nie mam opisu co, pod którym bezpiecznikiem siedzi.
    Jeśli ktoś posiada rozpiskę (najlepiej polską) co, gdzie i jak będę bardzo wdzięczny.
    Co ciekawe w instrukcji samochodu nic nie ma. Ech Francuzi ........ :D
    _Megamax_
    Level 18  
    O ile pamiętam to są 4 . Dwie po stronie kierowcy , w komorze silnika - jedna widoczna , a do drugiej dość ciężko się dostać bo jest we wnęce fartucha . Pozostałe dwie są w kabinie , jedna po stronie kierowcy a druga po stronie pasażera chyba pod nogami . Kilka lat temu był u mnie ten espace , więc mogę się nieco mylić . Jeśli chodzi o bezpieczniki świateł znajdują się w tej drugiej opisywanej przeze mnie skrzynce .
    technolo
    Level 14  
    Dokładnie potrzeba mi wiedzieć gdzie jest bezpiecznik od pompki spryskiwacza (o ile jest).
    kikasd
    Level 10  
    Witam
    Kolego skrzynki są cztery jedna w schowku tym małum nad kierownicą , kolejna w małym schowku przy liczniku po stronie pasazera ( wszystko pod denkami z szarą wykładziną .
    kolejna skrzynka jest w komorze silnika i jeszcze jedna w kabinie pod lewym głośnikiem wysokotonowym po stronie kierowcy - lecz tam jest tylko jeden bezpiecznik od nawiewu.

Pozdrawiam
    jerry1960
    Level 36  
    Tu masz pozycję z serii sam naprawiam http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Myślę że jest tam schemat bezpieczników.

Moderated By T5:

3.1.18. Zabronione jest publikowanie informacji do źródeł, które po pewnym czasie wygasają (publikowanie odnośników do stron o charakterze krótkotrwałym).

technolo
    Level 14  
    Padła pompka.
    Kubwodz
    Level 2  
    Szukam rozpiski bezpiecznikow espace 4 . 2.0 T. Konkretnie chodzi o bezpiecznik automatycznego hamulca postojowego.Dziekuje