Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Polskie menu do Sony Ericssona G700

Fyko2303 19 Jan 2013 20:19 1662 4
    Fyko2303
    Level 9  
    Witam! Posiadam Sony Ericsson G700 którego przywiozłem z Belgi i ciekawi mnie czy istnieje możliwość wgrania polskiego menu samemu, oczywiście w jak najprostszy sposób, ponieważ nie posiadam zbyt dużej wiedzy na te tematy, z góry bardzo dziękuję.
    Fyko2303
    Level 9  
    Nie mogę otworzyć tego pliku ani zainstalować, Tak jak by zly format. wyskakuje cos takiego ,, Unrecognized format,, No viewer can be found on your phone to open this fire'' próbowałem wszystkiego ale chyba nie mam tego programu do wyświetlenia.
  • Helpful post
    kondziu jah
    Level 33  
    Paczkę RAR należy rozpakować, a znajdujący się w niej plik SIS zainstalować z poziomu telefonu.
    UIQ3 domyślnie nie potrafi rozpakowywać paczek, więc musisz wrzucić na telefon rozpakowany plik SIS, po czym zainstalować.

Polecam także instalację:
    1. X-Plore, czyli bardziej zaawansowany menedżer plików (koniecznie w wersji 1.42) - odczytuje dodatkowo pliki audio/wideo/rar/zip/dowolne tekstowe
    2. CapsSwitch, dzięki któremu będziesz mógł odblokowywać dostęp do plików systemowych z poziomu telefonu.
    3. installserver.exe (wystarczy odblokować dostęp do plików systemowych, skopiować do C:\sys\bin i zrestartować telefon) - zmodyfikowany plik pozwala na instalację SISów bez podpisów/certyfikatów. Jeżeli SIS z językiem nie będzie chciał się zainstalować z powodu nieodpowiedniej wersji czy braku certyfikatu, to plik ten będzie niezbędny.
    Fyko2303
    Level 9  
    Udalo się! Wielkie dzięki.