Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Philips L01.1/E. Potrzebny wsad do pamięci 24c16.

Henio 12 Feb 2005 21:33 1845 2
    Henio
    Level 17  
    Witam szanownych kolegów mam mały problem .Potrzebuję pełny wsad do pamięci 24c16 do TV Philips model 32PW6506/01 .Mam różne pamięci do podobnych sprzętów ale niestety w różny sposób nie odpowiada orginałowi .Proszę o przesłanie emajla henio99(_at_)wp.pl .Pozdrawiam wszystkich .
    Golkowis
    Level 20  
    Bywa tak ze nawet wsad pamieci do identycznego tv nieraz wymaga korekcji z trybu serwisowego. jesli masz rozbieznosci w geometrii obrazu, standardzie fonii, video czy typu uzytej glowicy itp. wejdz w serwis i poustawiaj.Najwazniejsze jest zeby byla widoczna tresc obrazu i parametry reg. trybu serw. Jesli masz inne problemy to daj znac.
    Pozdr.
    Henio
    Level 17  
    Witam moim największym problemem jest brak fonii z euro złącza .Wiem jak wejść w tryb . Jednak gdy zaprogramuję najbardziej pasującą pamięć do działania to po pierwsze wykazuje mi błędy ,po drugie mam w parametrach szerokość wysokość zły odbiór (oczywiście można to skorygować ) ,po trzecie po wyjściu z trybu kasują się błędy automatycznie mimo że nie daję cleard ale ginie automatycznie IV pasmo oraz po ponownym wejściu do trybu już masz bardziej ubogie możliwości co do regulacji H i V , po piąte fonia po wyjściu z trybu działa skokowo czyli nie ma płynności regulacji fonii.Dlatego myślę że akurat taki wsad od orginała by się przydał .Oczywiście nigdzie nie ma fonii po euro .Pozdrawiam