Witam z gory przepraszam jesli cos zle napisze albo cos poniewaz jest to moj pierwszy post i prosze o wyrozumialosc.A wiec moj problem polega na tym ze Lodowka Polar CZN340 przestala dzialac tak z dnia na dzien,tzn nie dziala chlodziarka a zamrazalka dziala bez zarzutow.Po tym jak przestala dzialac wylaczylem ja z pradu i po 10 min wlaczylem i zadzialala na kilka minut ale znowu przestala,rowniez po przekreceniu pokretla na zero i odrazu na 1 rowniez zadzialala ale tez na krotka chwile.I teraz moje pytanie poczytalem troche o tym i kazdy pisze ze to moze byc ubytek plynu chlodniczego albo jakies nieszczelnosci i ze jesli jest to,to lodowka nie jest oplacalna do naprawy.Ale czytalem tez ze moze to byc termostat i wlasnie moje pytanie czy dalbym rade sam go wymienic i prosilbym krok po kroku jak go wymienic i czy jest mozliwe ze to termostat??Jestem zielony w tym temacie a fachowiec powiedzial ze za sama wizyte i powiedzenie mi co jest bierze 60 zl.A ze jestem po wymianie pralki w tym miesiacu juz to chcialbym przyoszczedzic troszke i dlatego prosze o pomoc.Z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc