Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Płytka opis nóżek - Kierownica Logitech Formula Vibration Feedback Wheel

cisek1995 29 Jan 2013 00:01 3735 4
    cisek1995
    Level 11  
    Witam, dostałem od kolegi kierownice i mam z nią problem mianowicie przyciski na kierownicy nie działają rozkręciłem ją a tam ucięte kable bez wtyczki, i teraz moja prośba czy może ktoś z was ma taką samą kierownicę i mógłby ją rozkręcić i podać kolory przewodów do odpowiednich nóżek po kolei?

Tak wygląda kierownica

A tak wygląda płytka

Proszę o pomoc, pozdrawiam.
    pot.ol
    Level 9  
    Witam ! Mam tą sama kierownicę i chętnie pomogę, ale czy problem nie został już rozwiązany ???
    cisek1995
    Level 11  
    W sumie nie zrobiłem tej kierownicy i już jej raczej nie zrobię, ale kolory przewodów możesz podać może przyda się innym.

Pozdro
    pot.ol
    Level 9  
    A więc tak, od strony potencjometru (3 osobne kabelki na innym złączu) są to: czarny, brązowy, czerwony, pomarańczowy, żółty, zielony, niebieski, fioletowy, szary, biały, czarny, brązowy, czerwony, pomarańczowy. Wiem, że niektóre kolory się powtarzają, ale nie jestem w stanie rozebrać bardziej tej kierownicy. Mam nadzieję, że komuś się to przyda ;) Dodam jeszcze zdjęcie.

Płytka opis nóżek - Kierownica Logitech Formula Vibration Feedback Wheel Płytka opis nóżek - Kierownica Logitech Formula Vibration Feedback Wheel

P.S (Do kolegi powyżej) Też mam problem z tą kierownicą i zależy mi na jej naprawie, czy mógłbys pomóc ?? https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2615671.html
    cisek1995
    Level 11  
    Temat do zamknięcia, już wszystko wyjaśnione.