cześć,
wprawdzie dopiero za jakis rok lub dwa chcę złożyć nowy komputer, natomiast mam dylemat czy będą to nowe komponenty na gwarancji, czy używki z drugiej ręki. Jesli byłaby to druga opcja, juz dzisiaj chcę kupic dobrą obudowę która przetrzyma to co mam a za jakis czas powita nowe "bebechy".
Jest to obudowa przejściowa, która przyda się w nowym kompie.
I proszę nie piszcie że "jak dołożę 20 PLN to będę miał...") bo ja to wiem.
- A4TECH X7-C2 level 1
- SILENTIUM BRUTUS BT-410
- AEROCOOL VS-3
- COOLER MASTER ELITE 430 Lite
Trzy pierwsze do 150 PLN, ostatnia za około 170 PLN
Ja chciałbym naszą polską Silentium Brutus BT-410 i stąd pytanie, czy ona pomieści dobrej jakości podzespoły nawet z roku 2012?
Czy te modele co podałem bez problemu pomieszczą nowe i wydajne podzespoły dzisiaj i za jakiś czas (podkreślam że nie zależy mi na grach.)
wprawdzie dopiero za jakis rok lub dwa chcę złożyć nowy komputer, natomiast mam dylemat czy będą to nowe komponenty na gwarancji, czy używki z drugiej ręki. Jesli byłaby to druga opcja, juz dzisiaj chcę kupic dobrą obudowę która przetrzyma to co mam a za jakis czas powita nowe "bebechy".
Jest to obudowa przejściowa, która przyda się w nowym kompie.
I proszę nie piszcie że "jak dołożę 20 PLN to będę miał...") bo ja to wiem.
- A4TECH X7-C2 level 1
- SILENTIUM BRUTUS BT-410
- AEROCOOL VS-3
- COOLER MASTER ELITE 430 Lite
Trzy pierwsze do 150 PLN, ostatnia za około 170 PLN
Ja chciałbym naszą polską Silentium Brutus BT-410 i stąd pytanie, czy ona pomieści dobrej jakości podzespoły nawet z roku 2012?
Czy te modele co podałem bez problemu pomieszczą nowe i wydajne podzespoły dzisiaj i za jakiś czas (podkreślam że nie zależy mi na grach.)