Jak w temacie - podobnych jest kilka, ale i tak jestem w kropce. Warunek - nowe do 1500 zł. KPO i podobne odpadają. Mam starego Jacksona, Alana 87 i Magnuma s980. Potrzebuję coś lepszego, TRX KF odpadają. Pomoże ktoś?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereWojte1199 wrote:hmmm czyli kierownik zmienił zdanie...Warunek - nowe do 1500 zł.
SP5IT wrote:Na ssb byle radio kf cymbała zostawia w tyle. AM... cóż, to jakby wyścigówką orać pole
operatoronwy wrote:Na codzien używam Lincolna, jednak nie podoba mi sie jego odsłuch-chyba jeszcze gorszy niż w Jacksonie-ten wyświetlacz w Lincolnie, to faktycznie tylko"wyświetlacz częstotliwości",a jak masz tego starego Jacksona, to zostaw go sobie do końca.Najlepiej ta wersja 5 band.
Wojte1199 wrote:Czyli tak. Dla mnie na wstęgi nr. 1 Stary Jackson nr. 2 Lincoln. Na AM Magnum S-980. KPO nie podchodzi mi audio ale to może kwestia przyzwyczajenia. Dziękuję za podpowiedzi. Morał kiedyś robili SPRZĘT. Kupić gdzieś tak nowego Jacksona1
Adam_35 wrote:Gdybyś miał trochę więcej możliwości finansowych to jest takie cacko: YAESU FT-857D. To co prawd radio krótkofalarskie, ale wielu używa go na CB.Moc - 100W, ale daje się redukować. AM, FM, SSB, CW - 1000 razy lepszy niż Lincoln.
Tu link do YAESU FT-857D