Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

PIONEER DEH-1500UBG - Pilnie potrzebuje instrukcji po polsku do pioneer deh-1500

maximus79 05 Feb 2013 21:49 12501 9
    maximus79
    Level 10  
    Potrezbuję instrukcji w języku polskim do Pioneera DEH-1500UBG.
    Pozdrawiam
  • Helpful post
    rapen
    Level 2  
    Prosze bardzo, mam nadzieje ze pomoglem

Cos to pisz, moze pomoge bo sam mam to radio od prawie 2 miesiecy.

Pozdrawiam ;)
    maximus79
    Level 10  
    Dziękuje Bardzo,
    Instrukcja nie dla mnie, zakładałem znajomej to radio i koniecznie chciała instrukcję.

Zamykam temat dziękuje za pomoc.
    Pozdrawiam
    rapen
    Level 2  
    Spoko, pierwsze co mi na mysl przyszlo ze moze chodzi o to ze radio, po wylaczeniu, nie chce jej ustawien zapamietywac. A w Pioneerach trzeba przy podlaczaniu zamienic kabelki, bodajze zolty z niebieskim i na odwrot :P Ale ciesze sie ze jakos moglem pomoc. Pozdrawiam
    arturmsi
    Level 10  
    rapen wrote:
    Spoko, pierwsze co mi na mysl przyszlo ze moze chodzi o to ze radio, po wylaczeniu, nie chce jej ustawien zapamietywac. A w Pioneerach trzeba przy podlaczaniu zamienic kabelki, bodajze zolty z niebieskim i na odwrot :P Ale ciesze sie ze jakos moglem pomoc. Pozdrawiam

Ja właśnie mam taki problem a w instrukcji nic o tym nie ma...tzn wszystkie ustawienia i zapamiętane stacje radiowe przepadają po wyciągnięciu kluczyka...

Mógłby ktoś to potwierdzić wersje z tą zamianą kabli?
    _Olivka
    Level 25  
    Podłączę się do tematu.
    Pilnie potrzebuje instrukcji po polsku do radioodtwarzacza Pioneer DEH 1500UB.
    rapen
    Level 2  
    no to masz przeciez wyzej w moim poscie
    _Olivka
    Level 25  
    Ta instrukcja nie jest do radioodtwarzacza Pioneer DEH 1500UB, tylko do radioodtwarzacza Pioneer DEH 142UB ; DEH 141UB ;DEH 140UB ; DEH 141UBB, a to wielka różnica. DEH 1500UB ma więcej funkcji.