Witam. Od godziny 10 rano próbuję rozwiązać ten problem. Wczoraj od kolegi pożyczyłem dysk twardy. Ma tam zapisane dane , których nie chce stracić. Chciałem Swoje dane skopiować na inny komputer. Po podłączeniu wczoraj wszystko było ok. Dysk był widoczny i dane zgrywały się bez problemu. Dziś po włączeniu komputera i włączeniu dysku system informuje o konieczności sformatowania i informuje o złym wolumenie. Dysk jest widoczny zarówno w biosie jak i w windowsie(mój komputer oraz opcja zarzadzaj w moim komputerze). Muszę na niego wejść i zgrać pliki. Mam tam pracę inżynierską i inne ważne rzeczy a dodatkowo rzeczy kolegi;/Sprawdzałem na kilku kompuetrach i wszędzie jest to samo...Dziwne trochę bo nic nie robiłem aby go uszkodzić czy coś. Wrzucam screena z zarządzania. NAwet program paragon informuje mnie o formatowaniu.;/ Jestem nowy na forum i przepraszam jak zaśmiecam. Czytałem wiele tematów z tym problemem ale żaden nie pomógł. Bardzo proszę o pomoc co mogę zrobić.
Dodano po 1 [godziny] 1 [minuty]:
Proszę napisać co mogę zrobić aby pomóc zdiagnozować problem. Zależy mi bardzoo na czasie , gdyż muszę oddać dysk w środę
Dodano po 1 [godziny] 1 [minuty]:
Proszę napisać co mogę zrobić aby pomóc zdiagnozować problem. Zależy mi bardzoo na czasie , gdyż muszę oddać dysk w środę