Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

massey ferguson 255 - czym dokręcić nakretke w zaczepie

lennox lewis 11 Feb 2013 00:03 2001 3
    lennox lewis
    Level 9  
    Witam mam taki problem posiadam niespełna rok MF255 i wykręcił mi się tak jakby amortyzator sprężynowy który amortyzuje np pług podczas prac polowych znajduje się pod siedzeniem /// nie wiem jak to się nazywa dokładnie ale pierwszy raz się spotykam z czymś takim,w C-330 coś takiego nie miałem chciałem się zapytać może ktoś jest zorientowany jakim kluczem dokręci się te nakrętkę razem z tym amortyzatorem bardzo proszę o pomoc.
    lennox lewis
    Level 9  
    chciałem jeszcze dodać ze niema tam miejsca na klucz jest sam gwint pomóżcie
    marian7k
    Level 14  
    To nie jest amortyzator,chodzi ci o to gdzie zapina się łącznik główny (cięgło) to jest do regulacji siłowej podnośnika podczas orki lub pracy z innymi maszynami w polu zawieszonymi na podnośnik.
    lennox lewis
    Level 9  
    witam tak tak o to mi chodzi szukałem w internecie jego nazwy ale nie mogłem znaleźć i nazwałem to po swojemu żeby zrozumiano o co mi chodzi ale czym to się dokręci pozdrawiam

Dodano po 4 [minuty]:

Aha no to dzięki panie marianie za podpowiedz /// czyli to się nie dokręca a reguluje się tą zakrętką stokrotne dzieki