Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Pilot od TV Axion 21 - od jakiego dokładnie modelu TV jest ten pilot?

leszekpo59 17 Feb 2013 19:05 1926 7
    leszekpo59
    Level 28  
    Witam. Mam taki pilot, który wymaga wymiany na inny z racji swojej poważnej usterki. Nie jest to mój pilot, a jego właściciel niestety, ale nie za bardzo wie gdzie szukać danych sprzętu, bo te co mi podał jakoś mi nie pozwalają odszukać tego nigdzie. Z tego co mi podał, to jest od TV Axion 21", zwykły kineskopowy. Mnie jednak interesuje dokładny model TV. Poniżej załączam fotografie poszukiwanego pilota.

edekk
    Level 26  
    Ja mam taki pilot od telewizora Daewoo 21 cali kinol , nowy kupiłem u dziadka z bazaru za 20 zł.
    leszekpo59
    Level 28  
    edekk wrote:
    Ja mam taki pilot od telewizora Daewoo 21 cali kinol , nowy kupiłem u dziadka z bazaru za 20 zł.

Witaj. Czy jest możliwość podania dokładnego typu TV Daewoo, który reaguje na komendy z tego pilota? Próbowałem wcześniej właśnie od TV tej firmy obsłużyć ten TV, ale niestety, nie reagował. Pilot miałem, na 100% sprawny. Był to model R-40A01 R40A01 R 40A01. Pozdrawiam.
  • Helpful post
    LeDy
    Level 43  
    leszekpo59 wrote:
    Witam. Mam taki pilot, który wymaga wymiany na inny z racji swojej poważnej usterki. Nie jest to mój pilot, a jego właściciel niestety, ale nie za bardzo wie gdzie szukać danych sprzętu, bo te co mi podał jakoś mi nie pozwalają odszukać tego nigdzie. Z tego co mi podał, to jest od TV Axion 21", zwykły kineskopowy. Mnie jednak interesuje dokładny model TV. Poniżej załączam fotografie poszukiwanego pilota.

Jak Axxion to pilot RC5 czyli np. NZS 2040, RC5BP6 .
    Wygląda na R28xxx.
    kazikszach
    Level 36  
    Zobacz pod klapką na baterie, może tam jest podany dokładny model,
    leszekpo59
    Level 28  
    LeDy wrote:
    Wygląda na R28xxx.

Witaj. Twoja informacja znacznie pomogła mi rozszyfrować tego pilota. Najbardziej pasuje R28B03. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.
    LeDy
    Level 43  
    leszekpo59 wrote:
    LeDy wrote:
    Wygląda na R28xxx.

Witaj. Twoja informacja znacznie pomogła mi rozszyfrować tego pilota. Najbardziej pasuje R28B03. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.
    Bo to chyba właśnie to jest . Nie pamiętałem tylko reszty. Baterie 2xR6.