Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

TX-P42CX3E - Toshiba Satelite L650 + Panasonic TX-P42CX3E - brak AV przez HDMI

atikabubu 20 Lut 2013 10:27 1143 4
  • #1 20 Lut 2013 10:27
    atikabubu
    Poziom 2  

    Problem jak w nazwie tematu.
    Próbowałem każdej konfiguracji wyświetlania, rozdzielczości i częstotliwości odświeżania.

    Żeby było śmieszniej, na starszym TH-37PV8PA wystarczy podłączyć gadzinę, pstryknąć Powiel/Rozszerz i działa...

    0 4
  • #2 20 Lut 2013 10:31
    anmedia
    Poziom 39  

    Panasonic! Poszukaj tutaj ma forum (wiele razy o tym bylo) o panasonicach. Najprawdopodobniej masz uszklodzony modul z gniazdami HDMI.

    0
  • #3 20 Lut 2013 13:26
    atikabubu
    Poziom 2  

    No ale to wtedy raczej nic by nie działało, a na obu gniazdach działa dekoder n...

    0
  • #4 20 Lut 2013 13:28
    anmedia
    Poziom 39  

    A no tego to zapomniales napisac, a jest to dosc wazne. W takim razie szukaj problemu w ustawieniach w komputerze. Lub jak mozesz pozycz drogi kabel HDMI firmowany w wersji jakiej obsluguje TV (minimum 1.3) i sprawdz!.

    0
  • #5 18 Kwi 2013 07:53
    RXE
    Poziom 9  

    Nie wiem,czy wątek-temat został rozwiązany,ale ja miałem podobny problem z połączeniem HP CQ 50 Presario i panasonic TX p42st50 i co się okazało? Miałem po prostu jakieś stare sterowniki w laptopie,po ściągnięciu nowszych do NVidii z HDMI wszystko zadziałało "od strzała".Teraz oglądam sobi filmy z lapka bez zgrywania na DVD czy pendrivy.

    0