Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Denso, Visteon CD132 - Ford Mondeo Mk3 z 2004 r. - brak opcji radia.

LWD11 22 Lut 2013 14:23 16569 6
  • #1 22 Lut 2013 14:23
    LWD11
    Poziom 29  

    Witam, Radio jak w temacie z Forda Mondeo MK3, 2004r
    Denso, Visteon CD132 - Ford Mondeo Mk3 z 2004 r. - brak opcji radia.


    Po odłączeniu akumulatora, z radia zniknęła klawiatura do wbicia kodu. Na ekranie wyświetlane są opcje klimatyzacji i nawigacji (nawigacja działa), w miejscu ikonki radia widnieje znaczek nieskończoności.
    Denso, Visteon CD132 - Ford Mondeo Mk3 z 2004 r. - brak opcji radia.

    Nie można włączyć radia, nie wyskakuje okno z klawiaturką numeryczną do wbicia kodu, która powinna wyglądać tak
    Denso, Visteon CD132 - Ford Mondeo Mk3 z 2004 r. - brak opcji radia.

    Klient rzekomo nie wbijał żadnych kodów, tylko odpiął akumulator, zasilanie do radia w ISO2 jest, ktoś spotkał się z takim problemem w tym radiu ? za wskazówki z góry dziękuje.

    2 6
  • #2 26 Lut 2013 20:39
    slaviusz1
    Poziom 19  

    sprawdź puszkę w bagażniku po lewej stronie czy ma zasilanie itp , system składa się z trzech elementów wyświetlacza , puszki za wyświetlaczem i puszki w bagażniku , jeżeli któryś z elementów szwankuje cały system kaput.

    3
  • #3 01 Lip 2013 18:59
    misiek125125
    Poziom 10  

    Witam czy udało się uruchomić radyjko ? Jak tak to proszę o wskazówkę bo u mnie to samo się stało.
    Pozdrawiam

    0
  • #4 03 Lip 2013 09:20
    LWD11
    Poziom 29  

    Witam. Niestety klient nie był z Polski, był w kraju na kilka dni, nie udało mi się postawić radia.

    0
  • #5 03 Lip 2013 20:48
    misiek125125
    Poziom 10  

    Szkoda ale dzięki za info, nie wiem już czego się czepić, pozdrawiam

    -1
  • #6 26 Lis 2013 22:04
    zadariusz
    Poziom 2  

    Witam. Dzisiaj, po wymianie akumulatora, moje DENSO zachowało się tak jak opisane w poście 1 tematu. Czy ktoś już wie jak rozwiązać w warunkach domowych ten problem?

    0
  • #7 28 Lis 2013 20:27
    zadariusz
    Poziom 2  

    Witam ponownie. Sekcja audio w moim DENSO już działa. Po odłączeniu akumulatora odczekaniu chwili i po ponownym jego podłączeniu pojawił się ekran z możliwością wybrania kodu, wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam.

    4
  Szukaj w 5mln produktów