Witam wszystkich posiadam ciągnik rolniczy jak w temacie wymieniam sprzęgło czyli ciągnik na pół wymieniam sprzęgło ponieważ dostaje mi się olej do sprzęgła z silnika chce to jakoś zabezpieczyć aby ten olej się nie dostawał do sprzęgła. Mam parę pytań odnośnie sprzęgła oczywiście docisk sprzęgła jest na 3 łopatki starego typu jak wyregulować II stopień sprzęgła i jakieś rady na co zwrócić uwagę podczas naprawy sprzęgła i jakiej firmy sprzęgło byłoby w miarę dobrej jakości i jakiej firmy uszczelniacz założyć aby olej nie dostawał się do sprzęgła bo rok temu miałem taki sam przypadek. Drugie pytanie mój wałek przekaźnika mocy wytarł się w miejscu ułożyskowania doprowadzając do uszkodzenia uszczelniacza i w konsekwencji do wycieku oleju z mostu przez wałek jak najprościej wymienić ten wałek aby nie pchać się bardzo w rozkręcanie. Mam kolejne pytanie mianowicie czy rozrusznik z ursusa c330 pasowałby do mojego c328 jeśli nie to czy wymiana obudowy sprzęgła załatwiłaby sprawę czy jeszcze coś musiałbym wymienić, wiadome z c330 lepiej kręci w zimie. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.