Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Touran - Brak swiateł Długich

lukasz222snk 03 Mar 2013 20:46 3375 2
    lukasz222snk
    Level 1  
    Witam mam nastepujacy problem zakupiłem Tourana i swieci mi kontrolka od swiateł sygnalizujaca spalone zarówki z przodu, zarówki zostaly wymienione i gdy przełączam na swiatła długi to kontrolka swieci sie ze zostały przełaczone ale swiatłem dalej długich niema czy to wina bezpiecznikow czy przekaznikow prosze o rade lub pomoc ??
    sebaoo2
    Level 17  
    czy masz przekręcony włącznik świateł na mijania?Bo jak są aktywowane światła dzienne i świecą się przy włączniku na 0 to wtedy drogowe nie działają przy pchnięciu manetki.

Dodano po 1 [minuty]:

Jak masz włączone światła mijania (przełącznikiem) to zawiesił się styk w manetce tam są blaszki miedziane i pewnie zaśniedziały.
    Unkel 24
    Level 1  
    sebaoo2 wrote:
    czy masz przekręcony włącznik świateł na mijania?Bo jak są aktywowane światła dzienne i świecą się przy włączniku na 0 to wtedy drogowe nie działają przy pchnięciu manetki.

Dodano po 1 [minuty]:

Jak masz włączone światła mijania (przełącznikiem) to zawiesił się styk w manetce tam są blaszki miedziane i pewnie zaśniedziały.
    Chcialbym odswierzyc temat pozycyjne dzialają i zapala sie kontrolka drogowych lecz one same nie z kolei gdy pozycyjne wyłacze manetke do siebie ciagne zapala sie kontrolka ale tez zapala sie pozycja .czyli mrugam pozycyjnymi . Co jest nie tak ?? Pomoże ktoś.??