Windows® 7 Home Premium (w wersji 64-bitowej, preinstalowany z funkcją odzyskiwania dysku twardego firmy Toshiba)
Procesor Intel® Core™ i5-2450M drugiej generacji
Wyświetlacz TFT Toshiba TruBrite® HD+ o wysokiej jasności i proporcjach 16: 9 z podświetleniem LED
750 GB
Ciemne srebro ze wzorem Matrix, czarna klawiatura
6,144 (4,096 + 2,048) MB
DDR3 RAM (1 333 MHz)
NVIDIA® GeForce® GT 525M z obsługą technologii CUDA™
Laptop zaczął sprawiać problem od około 2tygodni. Grając zaczął sie przegrzewać, buczeć(wyć), i po kilku minutach wycia się wyłączał. Mam tego laptopa ponad rok, kupiłem nowego, wcześniej hulał pięknie wprost idealny lapek. Sciągnąłem program Speedfun żeby sprawdzić temperature, bo w czasie przegrzewania się zużycie CPU dochodzi max do ok.60 a nieraz tylko 30. Dziś sprawdziłem temperature i okazało się iż jak nic nie robie to temp. wynosi 40stopni ale gdy załącze gierke 60 stopni po niedługim czasie grania 70-80 i sie wyłącza. Co to może być ? Kilka dni temu zrobiłem formata...
Wrzucam też błędy jakie wyskakują po przegrzaniu.
To wyskakuje prawie za kazdym razem.
to wyskoczylo mi ze 3 razy
Z góry dzięki za pomoc.
Procesor Intel® Core™ i5-2450M drugiej generacji
Wyświetlacz TFT Toshiba TruBrite® HD+ o wysokiej jasności i proporcjach 16: 9 z podświetleniem LED
750 GB
Ciemne srebro ze wzorem Matrix, czarna klawiatura
6,144 (4,096 + 2,048) MB
DDR3 RAM (1 333 MHz)
NVIDIA® GeForce® GT 525M z obsługą technologii CUDA™
Laptop zaczął sprawiać problem od około 2tygodni. Grając zaczął sie przegrzewać, buczeć(wyć), i po kilku minutach wycia się wyłączał. Mam tego laptopa ponad rok, kupiłem nowego, wcześniej hulał pięknie wprost idealny lapek. Sciągnąłem program Speedfun żeby sprawdzić temperature, bo w czasie przegrzewania się zużycie CPU dochodzi max do ok.60 a nieraz tylko 30. Dziś sprawdziłem temperature i okazało się iż jak nic nie robie to temp. wynosi 40stopni ale gdy załącze gierke 60 stopni po niedługim czasie grania 70-80 i sie wyłącza. Co to może być ? Kilka dni temu zrobiłem formata...
Wrzucam też błędy jakie wyskakują po przegrzaniu.
To wyskakuje prawie za kazdym razem.

to wyskoczylo mi ze 3 razy

Z góry dzięki za pomoc.