Witam. Jako że jestem nowym użytkownikiem to może się przedstawię. Nazywam się Damian, mam 18lat i jestem ze świętokrzyskiego.
Problem jest następujący. Moja ciotka ma takiego laptopa jak FS Amilo PA2510. Pewnego dnia padła klawiatura, potem cdrom a jeszcze później touchpad. Laptop nie był zalany więc nie wiem jaka tego może być przyczyna. Sam napęd działa w sensie że tacka się otwiera i zamyka. Poza tym jest jeszcze jeden problem. Chciałem zarzucić mu Windowsa 7 z Pendrive. Przygotowałem instalke przez WinToFlash, na moim PC działa, na IBM R52 działa tylko na nim nie chce. Klawiaturkę raczej wymienię na nową ale gorzej z touchpadem bo trudno znaleźć nowy
Wie ktoś może czy da się to naprawić na poczekaniu? Podejrzewam że trzeba go rozkręcić i wyczyścić bo nie był od nowości czyszczony w porządny sposób sprężonym powietrzem. Proszę o pomoc może ktoś się już z czymś takim spotkał. Dodam że ma on większy dysk jak standard (250 zamiast 120) i więcej ramu (3gb zamiast 2GB) i oryginalna vista. W razie czego można wrzucić XP nawet mam paczkę sterowników ale wolałbym 7/8 
Problem jest następujący. Moja ciotka ma takiego laptopa jak FS Amilo PA2510. Pewnego dnia padła klawiatura, potem cdrom a jeszcze później touchpad. Laptop nie był zalany więc nie wiem jaka tego może być przyczyna. Sam napęd działa w sensie że tacka się otwiera i zamyka. Poza tym jest jeszcze jeden problem. Chciałem zarzucić mu Windowsa 7 z Pendrive. Przygotowałem instalke przez WinToFlash, na moim PC działa, na IBM R52 działa tylko na nim nie chce. Klawiaturkę raczej wymienię na nową ale gorzej z touchpadem bo trudno znaleźć nowy