Mam pytanie, czy za pomocą Comodo Internet Security premium da się zrobić recovery, żebym nie męczył się przy windows update po zrobieniu formatowania dysku. Czy zrobienie takiej płyty recovery daje możliwość przywrócenia całego Windowsa wraz z plikami w nim zawartymi, chodzi mi szerzej o aktualizacje i podstawowe programy. Na komputerze mam zainstalowane wszystkie aktualizacje, google chrome, cis.
I jedno pytanie do administratora. Miałem rangę początkujący 3 poziom, a teraz uczeń-to jakiś żart?
Dodano po 29 [minuty]:
Przepraszam, że post pod postem. Mam już nagraną płytę "recovery". Proszę mi tylko wytłumaczyć na jakiej zasadzie ona działa. Wiem tylko, że jeśli bym miał np. Sformatowany dysk l ub nowy dysk twardy i stacja dvd startowałaby jako pierwsza, to owa płyta zbootowała by się, ale co by było dalej?
I jedno pytanie do administratora. Miałem rangę początkujący 3 poziom, a teraz uczeń-to jakiś żart?
Dodano po 29 [minuty]:
Przepraszam, że post pod postem. Mam już nagraną płytę "recovery". Proszę mi tylko wytłumaczyć na jakiej zasadzie ona działa. Wiem tylko, że jeśli bym miał np. Sformatowany dysk l ub nowy dysk twardy i stacja dvd startowałaby jako pierwsza, to owa płyta zbootowała by się, ale co by było dalej?