Witam forumowiczów. Kupiłem wczoraj ładny " telewizorek" SHARP LC-60LE740E. I pojawił się problem. Próbuję uruchomić internet w telewizorze, ale z mizernym skutkiem. Włożyłem oryginalny modem wi-fi dostarczony z telewizorem w odpowiednie wejście (tak jak w instrukcji). Na ekranie zgodnie z poleceniami wykonuję wszystkie czynności. Pojawia się komunikat "przytrzymaj przycisk WPS przez 5 sekund na routerze bezprzewodowym, zostanie nawiązane połączenie". Problem w tym, że mam stary model LIVEBOXA (stojący) z NEOSTRADY, gdzie nie ma przycisku WPS jak w nowym LIVEBOXIE 2. Jest za to pod spodem przycisk REG, wg mnie to to samo. Nadmieniam, że uruchamiając pierwszy raz inne urządzenia bezprzewodowe naciskałem przycisk REG aby nawiązać połączenie z tymi urządzeniami (telefony, laptopy, drukarka). Z telewizorem robię tak samo, naciskam przycisk REG, ale pojawia się komunikat "Nie można ustanowić połączenia bezprzewodowego". Może ktoś pomoże? I pytanie do innych użytkowników tego telewizora. Czuć w pokoju ( a ma 40m kw.) przypalany plastik. Wyraźnie czuć go z telewizora, choć nigdzie nie czuć z tyłu obudowy źródła nadmiernego ciepła. Czy też tak mieliście? Dziękuję z góry za podpowiedzi. Pozdrawiam.