Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Potrzebuje pelnego oprogramowania do c350

juchol2 20 Feb 2005 00:00 1986 23
    juchol2
    Level 11  
    Czesc czy ktos wie skad mozna sciagnac pelne oprogramowanie do Motoroli C350,chcialem sobie powzucac dzwonki i tapetkim.Mam do niego kabel USB.Prosze Pomuzcie.Juz wszedzie szukalem.Pozdrawiam.
    dyzio86
    Level 16  
    Słabo szukałes!!! Bo jest tego pełno masz tutaj linka w nim jest wszystko
    ftp://83.97.111.1/350/
    A jaki masz system??
    juchol2
    Level 11  
    Mam system XP.

Dodano po 2 [minuty]:

Dyzio Dzieki za linka,ale co mam z tąd sciągnąc.ODPISZ.
    juchol2
    Level 11  
    Dzieki,sory ale naprawde niewiem co potrzeba mi do tego telefonu niedawno kupilem go i kabel do niego.Jak bys mogl mi podac bede wdzieczny.Dziekuje.Pozdrawiam.
    dyzio86
    Level 16  
    A więc potrzebny ci będzie taki program jak PST a do nigo jest potrzebny program MBE. Lub program P2kman lub sistorgsm. Polecam ten PST ponieważ wgrywa sie nim tapety i dzwonki. Pościągaj i się odezwij.

Pozdro
    juchol2
    Level 11  
    Dziekuje.Pozdrawiam jak juz scoagne to sie odezwe.:)
    dyzio86
    Level 16  
    Oki spoko!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
    juchol2
    Level 11  
    Czesc mozesz podac pelna nazwe tego programu MBE(lub linka skad mozna sciagnać.).Z gory bardzo dziekuje:):).
    dyzio86
    Level 16  
    Ten program jest w tym pierwszym linku a nazwe tam ma [mbe10.zip] A pełna nazwa tego programu nosi nazwe M-services Backup Editor. Jeśli cos jeszcze trzeba to pisz.

Pozdro
    juchol2
    Level 11  
    Czesc niemoge wogule skopiowac ten plik z tego pierwszego linku,co jest???.
    juchol2
    Level 11  
    Czesc dzieki ale ten link niechodzi.O to moj email juchol2(malpa)o2.pl.Dziekuje.Pozdrawiam.:):D.
    dyzio86
    Level 16  
    Nie chodzi dziwne. To nic ten program masz juz w swojej skrzynce. Odezwij sie jak ci tam poszło.

Pozdro
    juchol2
    Level 11  
    Dzieki juz sciaglem program z poczty.Dzisiaj narazie nibede tego robil,niemam czasu.Jeszcze raz dzieki za wszystko.Pozdrawiam:).
    dyzio86
    Level 16  
    Nie ma sprawy. Jak by cos jeszcze to wal śmiało.

Pozdro
    juchol2
    Level 11  
    Siema Dyzio wszystko ladnie pieknie dzwoneczki wchodza ale cos tapetki nie moge wsadzic,wyskakuje taki komunikat<file access denied> co mam w ten sposob zrobic.Odpisuj zaraz jak mozesz.Pozdrawiam:).

Dodano po 2 [godziny] 18 [minuty]:

Jeszcze jedno pytanko jak usunac tapety z telefonu C350,albo gdzie mogel sciangac takie male tapetki do C350.Daj znac na emaila juchol2(malpa)o2.pl.
    dyzio86
    Level 16  
    Tapetki najlepiej wchodzą programem Sistorgsm jak również nim się dobrze wszystko wyżuca z tela. W sprawie tapet to jest taki specjalny program do C350 który przerabia np. JPEG na GIF w tych wymiarach. Nazywa się on MotoMedia. A tapetki znajdziesz wpisując np. w eMulaku C350 i już masz wszystko do tego telefonu.

Pozdro
    juchol2
    Level 11  
    Niemoge nic znalesc,jak mozesz podaj linki.Pozdrawiam.
    dyzio86
    Level 16  
    Oj coś słabo szukasz pierwsze po wpisaniu w googlach masz motomedia ale nie wazne masz.

http://www.motorolac350.abc.pl/

Tutaj masz program jak również i inne programy i tapety animacje i dzwonki.

Pozdro.
    juchol2
    Level 11  
    Dzieki dyzio za wszystko juz wsomie wczoraj znalazlem,ale i tak dziekuje.Jeszzcze jedno pytanko jak np usunac napis na tlefonie IDEA MILEGO DNIA.ODPISZ.
    tmkzik
    Level 17  
    Nieda sie, mozna sie pozbyc napisu milego dnia na rzecz daty przez edycje plików seem, ale to chyba na jedno wychodzi-tapeta pozostaje zakryta.
    dyzio86
    Level 16  
    Są dwa sposoby żeby zmienić napis miłego dnia.

1. Zamiast napisu żeby była data i w załączniku dołanczam zmienionego seema z tą opcją a wgrywa sie go programem P2kman.

2. Zamiast napisu może nam wyświetlać z kąd czerpiemy zasięg czyli miejscowość w której jesteś. A ustawia się to tak:
    Wiadomości/opcje/ustawienia usług in../usługa-ustawiasz na wł. ;kanały aktywne- ustawiasz na 50 ; szybki podgląd- ustawiasz na 50 i wciskasz gotowe i masz zmienione.

Pozdrawiam
    kaskader1989
    Level 11  
    skąd wziąć soft polski do motki c350 czy zwyklym kablem usb go sie wgra ???? pomocy podajcie jakie pliki są potrzebne do wgrania softa oraz jakie roszeżenie mają pliki softu ????? POMOCY telefonik mam z sieci orange bez simlocka i ktoś menu zablokował nie da sie wejść !!!! i musze softa zmienić POMOCY!!!