Witam !!! Piszę,bo już nie wiem co mam zrobić. Od jakiś 3-4 tyg. przy graniu w CS: 1.6 gra się zawieszała a komputer bo 1 min się resetował i wyświetlał komunikat "System odzyskał sprawność działania po poważnym błędzie " . Ściągnąłem WinDbg i zobaczyłem co było w tym pliku "Dump". Okazał się plik od avasta. Z tego względu iż mało ściągłem z internetu rzeczy + umiem sobie poradzić z wirusami odinstalowałem go całkowicie. Był spokój na jakieś 2-3 dni. Potem przy graniu, resetował się i nie wyświetlał się komunikat. Temperatury sprzętu były w porządku. Komputer też zresetował się kilka razy i pokazał się ten komunikat podczas przeglądania internetu.. Od kilkunastu dni zaczął się znowu wyświetlać ten komunikat "System ... ". Teraz po wrzuceniu pliku "dump" w WinDbg wychodzi mi coś takiego :
Co teraz wywołuje ten błąd ?
Podaje specyfikacje komputera :
CPU: Pentium Dual Core E2160 1.6 GHz (podkręcony do 2.0 GHz)
GPU: zintegrowana ( 256 MB )
MOBO: ASUS P5GC-MX/1333
RAM: 2x512 MB DDR2
HDD: SEAGATE 160GB SATA
PSU: TAKE ME 350W
Wiem, wiem zasilacz do wymiany. Ale jak by co to napięcia na zasilaczu są w normie. (mierzone miernikiem )
Code:
* *
* Bugcheck Analysis *
* *
Use !analyze -v to get detailed debugging information.
BugCheck 1000008E, {80000004, 806d46cd, a9a1d348, 0}
Unable to load image igxpmp32.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for igxpmp32.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for igxpmp32.sys
Unable to load image igxpgd32.dll, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for igxpgd32.dll
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for igxpgd32.dll
*** WARNING: Unable to verify timestamp for igxprd32.dll
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for igxprd32.dll
Probably caused by : pci.sys ( pci!PciReadWriteConfigSpace+38 )
Followup: MachineOwner
---------
Co teraz wywołuje ten błąd ?
Podaje specyfikacje komputera :
CPU: Pentium Dual Core E2160 1.6 GHz (podkręcony do 2.0 GHz)
GPU: zintegrowana ( 256 MB )
MOBO: ASUS P5GC-MX/1333
RAM: 2x512 MB DDR2
HDD: SEAGATE 160GB SATA
PSU: TAKE ME 350W
Wiem, wiem zasilacz do wymiany. Ale jak by co to napięcia na zasilaczu są w normie. (mierzone miernikiem )