witam zainstalowałem AM jest ok tylko jak włączyć GPS ??? próbowałem i cały czas szuka
uszkodzony moduł czy jest jakiś myk ?
proszę o pomoc
pozdrawiam
uszkodzony moduł czy jest jakiś myk ?
proszę o pomoc
pozdrawiam
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theredzik9999 wrote:Juz odpowiadam: stock - wersja androida producenta
CF-custom firmware
ale skoro nie wgrywałeś innych to na pewno stock![]()
Co do roota ja go zrobilem po tygodniu od kiedy kupilem taba bo jednym słowem zostałem wykiwany przez samsunga (zapewniali mnie ze najnowsza wersja androida to 4.0.4 a jak sie okazało był to 4.1.1 ) i w ten sposób musiałem zrobić downgrade za pomocą odina do 4.0.3 a z tej wersji do roota to raptem 30 sekund ;D
Uwaga ! root w wersji 4.0.3 nie narusza gwarancji , bo w 4.0.4 i wyższych trzeba zmieniać bootloader co się wiąże z utratą gwarancji.
Jeżeli jesteś zainteresowany rootem na 4.0.3 to daj znaćpośle odpowienie materiały do tego.
dzik9999 wrote:root da Ci dostęp do plików systemowych przez co będą działać aplikacje wymagające dostęp do tych plików.(będziesz mógł np przenosić aplikacje na karte extsd)
ale z tego co wyczytałem na pewnym forum jest też ryzyko posiadania roota i np karty sim z której się dzwoni, gdyż przy roocie niektóre aplikacje(niewiadomego źródła mogą samoczynnie dzwonić pod rózne numery ).
a tak btw . ja mam rootaale bez karty sim