Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

borland c++ - Umieszczanie grafiki w formacie JPEG w zasobach programu.

haid 31 Mar 2013 12:15 813 2
  • #1 31 Mar 2013 12:15
    haid
    Poziom 13  

    Witam.
    Mam napisać mały program który na stałe ma umieszczoną w swoich zasobach kilka obrazów jpg. Znalazłem opis jak to zrobić u Cyfrowego Barona. Robiłem według jego opisu ale coś mi nie wychodzi gdy próbuje skompilować Myres.res za pomocą Brcc32.exe wyskakuje mi taki błąd i nie wiem co dalej.

    borland c++ - Umieszczanie grafiki w formacie JPEG w zasobach programu.

    0 2
  • #3 02 Kwi 2013 07:42
    haid
    Poziom 13  

    Dzięki za pomoc już działa.
    Zamykam temat.

    0