logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kingston DataTraveler 4GB - Poradnik zmiany wewnętrznego oprogramowania

dyzio121193 31 Mar 2013 17:58 1056 0
REKLAMA
  • #1 12136673
    dyzio121193
    Poziom 16  
    Ocena: 7
    Witam, dostałem pendrive jak wyżej, jest z nim tak że system Windows 7 i inne wykrywają go w różne sposoby nie zależnie od systemu raz jest to: Urządzenie pamięci masowej USB a innym razem jako: Kingston DataTraveler 2.0 USB Device.
    W każdym przypadku pisze że urządzenie jest gotowe i zawsze prosi o format przed otworzeniem jego zawartości, próbowałem innymi programami formatować nawet próbowałem zerować pamięć dawało to efekty puki nie odłączyłem pena, gdy podłączyłem go z powrotem problem nadal się odnawiał.
    Z tego co wyczytałem w internecie ostatnim ratunkiem jest zmiana wewnętrznego oprogramowania, tylko mam problem bo nie wiem jak się za to zabrać i z kąd wziąć potrzebne pliki i program do ich wgrania na pendrive.
    Prosił bym o jakiś tutorial lub jakiś opis albo stronę gdzie jest to wszystko opisane. Przyznam że w google coś tam znalazłem ale nie bardzo to zrozumiałem bo strona była po rosyjsku i translate.google bardzo dziwnie to przetłumaczył.
    Tutaj daje wynik testu ChipGenius:
    Kingston DataTraveler 4GB - Poradnik zmiany wewnętrznego oprogramowania
  • REKLAMA
REKLAMA