Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Mercedes Atego 1218 - Nie łączy sie z auto com

06 Kwi 2013 21:47 2376 10
  • Poziom 9  
    Witam wszystkich! Mam problem z połączeniem się auto comem z Mercedesem Atego 1218 2004 rok złącze okrągłe 14 pin, cały czas pokazuje komunikat błąd połączenia. Czy ktoś może spotkał się z takim problemem ? ja pomyślałem że może adapter jest uszkodzony!? Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam.
  • Poziom 9  
    Zasilanie jest, bo zapalają się diody na auto comie. Tylko czy np. nie mogą być pomieszane pozostałe piny w adapterze ?
  • Poziom 28  
    Pierwszy raz używasz ten adapter?Kupiony w komplecie,czy osobno?
    Pozdr.
  • Poziom 9  
    Tak był kupiony w komplecie, i używam go pierwszy raz! Z tego kompletu miałem już problem z innymi adapterami .
  • Poziom 28  
    No to zdało by się raczej reklamować.Miałem w komplecie też ten adapter 14 pin i działa poprawnie.Może nie ma przewodów w odpowiednich pinach.Spróbuj połączyć się z innymi sterownikami,może się jednak z czymś połączy.
    Pozdr.
  • Poziom 9  
    Próbowałem ze wszystkimi systemami żaden nie reaguje.
  • Użytkownik usunął konto  
  • Poziom 9  
    Właśnie o to chodzi że nawet błędów się nie da odczytać ! Nie chce się połączyć z żadnym sterownikiem.
  • Poziom 38  
    Ale, ale, czy poustawiałeś porty com, przeszukiwanie włączyłeś? Kablem USB, blotoothem?
    Zakładka ustawienie urządzenia.
    Potem się łącz.
  • Poziom 9  
    Porty są ok bo z resztą samochodów działa, łączę się kablem USB.